Kişisel Gelişim Koçluğu

                          

                                                            

Kişisel gelişimimiz bizlerde çok küçük yaşlardan itibaren dış etkilerin yardımı ile gelişiyor ve şekil almaya başlıyor. Bunun böyle olmasını biz mi istiyoruz? Yoksa çevre ve inanç faktörleri mi bizi şekillendiriyor?

Hepimiz farklı farklı aileler de doğmuş olabiliriz, farklı gelişimler göstermiş olabiliriz. Biz bunları istiyor muyuz acaba? Öğrendiğimiz derleri ne kadarını kullanıp hayatımıza geçiriyoruz?
Hayat sadece tekrardan ibaret tekrar tekrar  yaşıyoruz, öğreniyoruz sınıfta kalıyoruz bir daha yaşamayı istiyoruz. Neden mi? KİŞİSEL GELİŞİMİMİZİ tamamlamak için.
Ailemiz, çevremiz, okul hayatımız bizi kendi istedikleri gibi pasta haline getirmişler. Kendilerine göre şekeri unu ayarlamışlar. Biz bu pastadan ne kadar mutluyuz tadını seviyormuyuz?
Yapılmış olan pastayı tekrar bozup biraz daha şeker un meyve katıp tekrar oluşturmak ister misiniz?
Kişisel gelişim bir süreçtir. Bu süreci fark edip, bu süreçte sizin hedeflerinize yol arkadaşlığı yapıyorum. Bu yolculukta sizin yanınızda oluyorum. Karşılaşılan engelleri birlikte aşmaya çalışıyoruz.
BİRLİKTE GELİŞİP BÜYÜYORUZ.
   DAHA GENİŞ BİLGİ ALMAK VE EĞİTİMLERİMİZE KATILMAK İSTERSENİZ LÜTFEN BİZE ULAŞIN.

Adınız Soyadınız (gerekli)

E-mail (mail adresinizi girin)

Mesajınız

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yoruma kapalı.