Öğrenci Koçluğu

 Öğrenci genellikle henüz kişiliği oluşma aşamalarında bulunan, yaşı itibarı ile duygusal ancak duygularını kontrol edemeyen, kendi kendine düşünmeye başlamamış, aldığı etkilere ancak tepki verebilen bir insandır. Eleştiriye değil hemen her zaman için motivasyona ve olumlu desteğe gereksinim duyan bir insandır.
 Bir yandan “ neler yapamayacağı söylenerek “ eleştirilen, diğer yandan algılarının ötesinde isteklerle karşılaşan bu genç veya çok genç insan, kısa sürede bir tepkisel bir duygu ağının veya kaosun içine girer ve yaşamı boyunca belki bir daha asla düzeltemeyeceği, sürekli saklı pişmanlık duyacağı, sürekli “ kurban “ olduğunu düşündüğü bir “ adam sen de “ yaşamına saplanır.
 Öğrenci koçluğu, öğrenciye gerçekten değer vererek, neredeyse “ insan üstü “ sabırla yapılan bir iyi his ettirme, yaşamdaki ilk farkındalığı kazandırma koçluk çalışmasıdır ve anne – baba bu koçluk çalışmasının ayrılmaz parçalarıdır.
 Öğrenci koçluğu, ilk planda ders veya sınav kazanma odaklı değil, öğrenciyi kazanma odaklı yapılan bir koçluk çalışmasıdır.
  DAHA GENİŞ BİLGİ ALMAK VE MUTLU BİR ÖĞRENCİ  OLMAK İÇİN EĞİTİMLERİMİZE KATILMAK İSTERSENİZ LÜTFEN BİZE ULAŞIN.

Adınız Soyadınız (gerekli)

E-mail (mail adresinizi girin)

Mesajınız

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yoruma kapalı.