Meditasyonda Yaşadığınız Deneyimler

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Meditasyonda Yaşadığınız Deneyimler için 79 cevap

  1. Tuğçe der ki:

    Merhabalar. Bugün yeni başlangıç meditayonunu yaparken kaşlarımın ortasında, dönen yeşil bir rengin olduğunu farkettim. Bunun anlamı nedir? Ayrıca emeğinize, yüreğinize sağlık.

  2. şafak der ki:

    benim için varlığınıza teşekkürler…………..
    öfke meditasyonunu yaparken babam ve annemin benim düynyaya gelmeme vesile olan birleşmelerindeki duygu çelişkilerinin ortasına gittim tüm yaşamımı ve değişim dönüşümümü ordan başlayarak enerjilerin dönüşümüne şahit oldum sevgi pembe kalplerim benimle hala dağıtıyorum bolbol var :)

  3. ahsen ahir der ki:

    ilişki meditasyonunu yaptım.agacı kucakladım ağladım o da beni kucakladı. bu bir oyun her şey güzel aslında bunları yaşamalısın dedi. su tam bir şifaydı. içine girdim . içtim. sanki ormanı incitecekmişim gibi hissettim bian. en çok toprak beni rahatlattı. rüzgar biraz ürküttü sanki. güneş gülümsüyordu. özlemini duyduğum bir yerdeydim sanki oraya aitmişim gibi. ilginçti. şifa olsun :)

  4. ahsen ahir der ki:

    bir de meditasyonun faydasını biliyor yapmak istiyordum ama olmuyordu bir türlü. şimdi öyle kolay ve keyifli pldu ki teşekkürediyorum. :) bir de renkler uçuştu gözlerimin önünde ayrılmak istemedim.

  5. esma der ki:

    Merhaba Beki hanım,meditasyonlarınızın her biri harika gözüküyorlar,ben henüz birkaç tanesini yapabildim,diğerlerini yapmak için sabırsızlanıyorum.Teşekkürler her şey için…

  6. gözde der ki:

    aman allahım içindeki dişiyi bulma meditasyonu yaparken içimdeki dişiyle tanıştım ve resmen bir canavara benziyordu,baya böyle korku filmlerinden fırlamış gibiydi.bana söylemek istediğin bir şey var mı diye sorduğumda ise cevabı benimle hiç ilgilenmiyorsun,dişlerini bile fırçalamıyorsun dedi :D meditasyon esnasında bile güldüm.değiştirmeye çalıştım içimdeki dişiyi değişmedi bir türlü neyseki sonra kucaklaştım bir anlaşma yaptık ve içim rahat tamamladım meditasyonu:)

  7. Işık der ki:

    Ben bir şeyi merak ediyorum. Bir meditasyonu en az kaç defa yapmalıyız. Yani ne kadar devam etmeliyim bir konu üzerinde.

  8. hayriye der ki:

    daha önce çok fazla meditasyon dinledim hatta eğitimlerinide aldım yalnız bu kadar hızlı sonuç veren olmadı çok başarılı bir çalışma teşekkür ediyorum

  9. arzu der ki:

    Şifa meditasyonu yaptım.Öncesinde nasıl bir tecrübe yaşayacağımı bilmediğim için gergindim.Ama meditasyonun ortasında birden bir ağaca bağlanmış,zayıf,yorgun,bitkin haldeki kendimi gördüm.Şifa yıldızı beni şifalandırsın dedim ve yağmurla yıkandığımı gördüm.Kesik kesikti ama çok gerçekti.İçimdeki beni hatırladım.ÇOK MUTLU OLDU :-)

  10. mehtap der ki:

    merhaba bir kaç gündür boolluk ve bereket meditasyonunu yatmadan önce dinliyorum .huzurla uyuduğumu fark ettim .maddiyatla ilgili kaygılarım vardı şimdi yok oldular. gerçekten inanıyorum ki bolluk ve bereket bana doğru gelmeye başladı .emeğinize ve yüreğinize sağlık.

  11. murat der ki:

    Gözümün önüne ejderha geçti ağzından alevler sıçratarak bana ebren dedi kükremeleriyle acayip oldum kanatlarını sallayışı verdiği o rüzgarı bile hissetim acayip idi :)

  12. irem der ki:

    merhaba cezaevinde çalışyıorum psikologum
    16-18 yaş arasındaki çocuklara öfke kontrolu grup terapisini yapıyorum sitede buna yöneliik araştırma yapıarken siteniz ile karşılaştım. talebim su sekilde eğer bir mahsuru olmazsa öfke ile ilgili meditasyonun metnini sizden rica edebilirmiyim…şimdiden teşekkürler

  13. Tuvana der ki:

    Merhaba Beki hanım, bugün içimdeki dişiyi bulma meditasyonu yaptım ancak içimdeki dişiyle irtibata geçemedim sadece bana derin bakışları vardı, beni küçümser gibiydi bunun nedeni ne olabilir acaba?

  14. ozlem der ki:

    icinizdeki cocugu bulma meditasyonunda kendi kucukluk halimle karsilastim.. ancak bu bana cok agir bir aglama krizi yasatti, onu orada birakip meditasyondan cikamadim.. cikinca cok uzuldum, sonra tekrar ayni meditasyonu yaptim ama bu sefer evden cikarken onu da yanima aldim.. ama hala huzursuzum, ne yapmam gerek ne tavsiye edersiniz..
    yardiminiz icin simdiden cok tesekkur ederim.

  15. Sibel Parlak der ki:

    Gerçekten bana şu sıralar gerekli olan birşeye yardımcı oldunuz. Çok teşekkürler.

  16. legend der ki:

    ben meditasyona başlamak istiyorum bunun için ilk önce ne yapmam gerek? huzur sizinle olsun.

  17. özlem der ki:

    sevgili beki bisa ofke meditasyonunu yaptim dun gece inanilmaz bir duyguyduicimdeki küçük canavari gördüm resmen ağzından tuhaf yatatiklar cikariyordu o benim ofkemdi kac gundur tuhaf carpintilarim vardi buyuk oranda azaldi tum meditasyonlari yapicam size bu iyilik hareketi icin tesekkur ederim

  18. Bekibisa der ki:

    Merhaba
    İhtiyacınız olan bir meditasyonu Sesli Meditasyonlar kısmından seçin 21 gün boyunca her gün aksatmadan yapın.
    Sevgiler
    Beki

  19. Bekibisa der ki:

    Merhaba
    İçinizdeki dişiyi bulma meditasyonunu bir kaç gün tekrar etmeniz lazım. Bir seferde görülenler bilinç altının ürettiğidir.
    Sevgiler
    Beki

  20. Bekibisa der ki:

    Merhaba
    İçinizdeki çocuğu bulma meditasyonunu bir kaç gün tekrar etmeniz lazım. Bir seferde görülenler bilinç altının ürettiğidir.
    Sevgiler
    Beki

  21. nesrin atılgan ileri der ki:

    bilinçaltı temizliği meditasyonunu denedim ,eve yaklaşırken müthiş bir mide bulantısı ,tüm vucudumda uyuşma ,sıcaklık ve aynı zamanda ince bir terleme başladı ,özellikle bulantı çok rahatsız ediciydi ,neredeyse yarım bırakıp çıkacaktım ,sanırım bilinçaltım direniyor,ilginç bir deneyimdi ,devam edeceğim ,teşekkürler .

  22. nilüfer der ki:

    bir kaç gündür farklı meditasyonlarınızı deniyorum…Bu sabah erken uyandım ve içindeki çocuğu anlama meditasyonunu yapmak istedim…yatağın üzerindeki çocuk ellerini çırparak çok şeker gülümsüyordu ve ben o anda ağlamaya başladım….okuduğum kadarıyla bir meditasyona 21 gün devam etmemiz gerekiyormuş..yapmak istediklerimi yapacağım.beni ağlattınız…sanırım bu bir arınma…Allah sizi güldürsün bizimle değerli çalışmalarınızı paylaştığınız için teşekkürler…sevgiyle kalın.

  23. Şengül der ki:

    Merhaba Beki Hanım, bugün tanıştım sizinle..Umuyorum güzellik bir başlangıç oldu.Sevgiyle kalın.

  24. şengül der ki:

    Merhaba

    Bolluk ve bereket meditasyonunda 3.ncü günüm.Beni karşılayan melek kızm..Küçüklük haliyle görüyorum, daha sonra şimdiki hali.Elime uzattığı taşı meditasyon sonunda da elim hala kapalı buluyorum kendimi..Dinlenirken bana yapılan yanlışları affediyorum.

    Beki Hanım çok teşekkür ederim.Harikasınız.

    Nedersiniz?

  25. Bekibisa der ki:

    Kızınız sizin uğurunuz bilinç altında ona olan bağımlılığınızı ve bağlılığınızı gösteriyor.

  26. Bekibisa der ki:

    Merhaba
    Yanlış bir şey yapmıyorsunuz. Bilinç altından öfke çıkarken böyle halsizlik yorgunluk yapabilir.
    Sevgiler
    Beki

  27. abahar der ki:

    İçimizdeki dişiyi bulma meditasyonunu uyguladım koltukta oturan dişiliğim çok yaşlı,başörtülü,gözlüklü bir nine çıkınca şaşırmadım değil…açıkçası yaşlandığını görünce nedenini sordum önce kullanılmamaktan dedi…bundan tam kastı neydi diye şimdi şimdi düşünürken aslında dişi çekiciliği denen olguyu kullanmaktan korktuğumun farkına vardım,git gide erkeksileşiyordum.bu ahlaki toplumsal baskılar,yanlış anlaşılma korkusu g.b. bir çok korkudan dolayı olabilir.neyse ki içimdeki dişiyle barış sağladım ve onu gençleştirmenin kısaca dişiliğimi sevmenin sözünü de kendime verdim.dilerim niyet ettiğim bu söz ü gerçekleştirebilirim.sevgi & ışıkla…

  28. Emre der ki:

    Öfkeyi dönüştürme meditasyonu ilk seferde çok çok işime yaradi.Artik huzurluyum sayenizde teşekkürü bir borç bilirim.Ve meditasyonlarin dahada artmasi yönünde ricam var sizden daha fazla meditasyon ekleyin lütfen.

  29. arzu der ki:

    Dün gece bilinçaltı temizliği çalışmasını yaptım.Çalışmanın ilerleyen bölümlerinde içimi bir korku kapladı.Çalışmayı tamamladım gözlerimi açtığımda karşımda bir göz duruyordu.Kadın gözü.Mümkün müdür bilemiyorum.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>