Şubat 2011 Aylık Burç Tahminleri;

Yükselen burcunuzu biliyorsanız, Güneş burcunuzun yanı sıra onu da okumanızı öneririm.

KOÇ:

Geçen sene Temmuz sonundan Eylül başına kadar burcunuza kısa bir ziyaret yapan Jüpiter yaz başına kadar size şans, bolluk, sınırları genişletme fırsatları sunacak. Geçen sene o tarihlerde neler yaşandığınızı bir hatırlayın, eğer o zamanlar kendinizi şanslı ve mutlu hissetmenize neden olan gelişmeler yaşadıysanız,  bu kez çok daha uzun bir süre boyunca deneyimleyebileceksiniz. Bu ay enerjiniz ve dikkatiniz sosyal aktivitelere akacak. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek, onlarla birlikte plan yapmaktan keyif alacaksınız. Ancak zaman zaman aceleci tavırlar sergilemeniz, sizin istediğinizin olması yönünde ısrarcı davranmanız olası olduğundan kendinizi kontrol etmeniz yerinde olacaktır.

BOĞA: 

Yoğun bir çalışma temposuna hazır olun. Yoğunluğu rahatlıkla karşılayacak güçlü bir enerjiniz olacağından, bu durum sizi yorgun düşürmeyecek. İşin getirdiği stres ve gerginlikler sizi özellikle Şubat’ın ilk haftası olmak üzere etkileyebilir. İş programınızı yapmak, organize olmak, zamanında işlerinizi yetiştirmek konusunda hassas olacaksınız. Disiplinli hareket ettiğiniz sürece emeğinizin karşılığını göreceksiniz. Bu ay kısa süreli de olsa seyahat etmek size kendinizi iyi hissettirecektir. Yoğun iş temposu ve iş stresini dengeleyebileceğiniz, bir hafta sonu tatili bile sizi rahatlatıp, iş konsantrasyonunuzu olumlu yönde etkileyecektir.

İKİZLER:

 Bu ay pek çok alanda hareketli günler sizi bekliyor. Öncelikle yasal konular gündeminizin ön sıralarını alabilir. Kanuni meselelerin yarattığı zorluklar ve sıkıntılarla yüzleşmeniz olasıdır. Diğer yandan eğer bekarsanız evliliğe gidebilecek ciddiyette bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Evliyseniz bu ay eşinizle ilişkilerinizin çok uyumlu ve güzel günler sizi bekliyor. Sosyal anlamda da çok aktif bir ay olacak. Arkadaşlarınızla birlikte olabileceğiniz pek çok programa dahil olacaksınız. İhmal ettiğiniz dostlarınızı arayıp, arayı kapatmak için bu fırsatları değerlendirebilirsiniz.

YENGEÇ:

Kariyerinizle ilgili fırsatlar bu ay karşınıza çıkmaya başlıyor. İşinizle ilgili, uzun vadede kariyerinize katkı getirecek her türlü adımı atmanız için son derece verimli bir dönemde olacaksınız. Bu olumlu dönem altı ay boyunca sizi destekleyeceği için hızlı hareket etmenizde fayda var. Aynı zamanda bu ay çalışma ortamınızda da sizi zorlayacak bir durum yok, aksine iş arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma içinde olacaksınız. Dolayısıyla kendinizle ilgili hedeflerinize adım atmak için dikkatinizi dağıtan durumlarla karşılaşmayacaksınız. Sağlıkla ilgili olarak biraz daha estetik konularla bağlantılı planlarınız varsa hayata geçirmek için uygun bir ay olacak.

ASLAN:

Romantik konuların gündemde olduğu bir ay geçireceksiniz. Dışarı çıkmak, eğlenmek ve size kalbinizi atışını hissettirecek kişilerle tanışmak isteyeceksiniz. Bu hareketlilik ihtiyacını eğer uzun süreli bir ilişkiniz varsa, onu canlandırmak için fırsatlar yaratarak giderebilirsiniz. Eğer yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlama şansınız var. Ayın ilk haftasından birlikte çalıştığınız kişilerle aynı hedeflere odaklanmakta ve birlikte hareket etmek konusunda iyi bir performans yakalayabilirsiniz.  Bu ay uzun bir yolculuk yapabilir ya da böyle bir yolculuğun planlarıyla ilgili araştırmalar içine girebilirsiniz. Sağlık yönünden iyi etkiler aldığınız bir ay olacak.

BAŞAK:

Bu ay aile ilişkilerinizin uyumlu, huzurlu ve sizin kendinizi şanslı hissettiğiniz konu olacak. Eğer aile bireylerinizden biriyle aranızda bir gerginlik varsa, ilişkinizi olumlu yönde değiştirmek için bu fırsatı kullanmanızı öneririm. Diğer yandan aile içinde sizi meşgul eden, çözülmeyi bekleyen bir konuyu da fikir birliğiyle çözüme oluşturabilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte bir şeyler yapmak, onlarla zaman geçirmek size çok iyi gelecek. Bu ay içinde küçük kazalara dikkat etmelisiniz. Bunun yanısıra ateşlenmeler de sağlınızı etkileyebilecek bir diğer faktör olabilir.

TERAZİ:

Evinizde bir değişiklik yapmayı düşünüyorsanız bu ayı iyi değerlendirin. Bu evin kendisini değiştirmekten, dekorasyonunu değiştirmeye uzanan çeşitlilikte her türlü evle ilgili değişikliği içeriyor. Evli ya da uzun süreli ilişkisi olan kişiler için ilişkilerinde önemli ve olumlu yönde değişikliklerin sinyallerini hissedecekleri bir dönem olacak. İster iş, ister iş dışı bir sebeple ortak olarak bir konu üzerinde çalıştığınız kişilerle daha hızlı yol almak ve projeyi büyütmek açısından şanslı bir döneme giriyorsunuz. Ancak bu ay şansınız spekülatif konularda pek yüksek olmayacak, dolayısıyla piyango bile olsa herhangi bir şansa bağlı konuya ilgi göstermemenizi öneririm.
AKREP:
Bu ay harcamalarınıza özen göstermenizde fayda var. Duygusal tatmini alışveriş ederek karşılama ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Özellikle giyim kuşam, kişisel bakım malzemeleri vb. konusunda çok para harcamaya yatkınsınız. Evinizle ilgili bir eksiği tamamlamanız ya da evle ilgili bir konuyu finalize etmeniz mümkündür. Sosyal yaşamınızda yenilikler bekleyebilirsiniz. Dikkat etmenizde özellikle fayda olan bir konuda kilo almaya her zamankinden daha müsait olduğunuz bir döneme giriyor oluşunuz.
YAY:
Bu ayın ilk haftası içinde dış görünümünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İşle ilgili yeni anlaşmalar açısından çok verimli bir ay yaşayacaksınız. Bu yeni anlaşmalara paralel olarak gücünüzün arttığını deneyimleyebilirsiniz. Yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle ilişkilerinizin her zamankinden daha yoğun hale geçecek. Onların yaşamınızdaki yeri ve onlarla ilişkilerinizin size verdiği gücü fark edeceksiniz.  Ayrıca kendinizi flörtlere açık hissedeceğiniz, hareketli bir ay olacak.

OĞLAK:

Bu ay daha çok kendiniz, sahip olduklarınız, kardeşler ve yakın arkadaşlar ile aile bireylerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturacak. Ailenizle ilgili ilişkilerinizin olumlu yönde gelişeceği bir ay yaşayabilirsiniz. Diğer taraftan evinizle ilgili bir değişiklik, yeni bir eve geçmek de olabilir, söz konusu olabilir. Kardeşlerinizle ya da çok yakın arkadaşlarınızla ilişkilerinize ayın son haftasına doğru dikkat edin, ufak da olsa bir gerginlik yaşama ihtimaliniz var. Bu ay gizli kalmış aşkların ortaya çıkma potansiyeli var. Dolayısıyla şimdiye kadar farkında olmadığınız gizli aşığınızı keşfedebilirsiniz. Ayın ilk haftasından sonra fiziksel görünümünüzde yapacağınız bir değişiklikten memnun alabilirsiniz.
KOVA:  
İyi ki doğdunuz!!! İsteklerinizi gerçekleştireceğiniz bir yıl olmasını dilerim Bu ay yaşamınızın odağına kendinizi koyacaksınız. Doğum günleri, kişisel yeni yıllarımız olduğu için düşündüklerimizin, hayal ettiklerimizin, planlarımızın ne kadarını gerçekleştirebildiğimize dair bir değerlendirme içine gireriz. Sizin için de bu ay kendinizle ilgili düşünme, gözden geçirme ayı olacak. Bu değerlendirmeleri yaparken kendinizi rasyonel olarak değerlendirmenizin pek olası olmadığı etkiler altında olduğunuzu belirtmek isterim. Bu nedenle mümkünse sonuçları olduğu gibi alıp kabul etmek yerine, objektifliğine güvendiğiniz kişilerle paylaşarak, farklı bakış açıları almanızda fayda var. İhtiyaçlarınız konusunda fazlasıyla duygusal bir yaklaşım içinde olacaksınız. Ayın fazlasıyla dürtüsel hareket etme eğilimi gösterebilirsiniz. Bir anda karar verip harekete geçebilir, aklınızda geçtiği gibi düşüncelerinizi söyleyebilir, sabırsız ve gergin olabilirsiniz. Sonradan pişman olmamak adına, sakin davranmaya çalışın. Bu ay itibariyle kardeşler, kuzenler, çok yakın arkadaş ve komşularla ilişkilerinizde olumlu ve besleyici yönde gelişmeler yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Genel olarak günlük iletişiminizde girişken, inisiyatif alan bir davranış şekli gösterebilirsiniz.

BALIK:

Geçen senenin Ocak ayından beri burcunuzda olan şans, bolluk, genişleme gezegeni Jüpiter, bu ay itibariyle Koç burcuna, sizin de para evinize giriyor. Haziran’a ayına kadar parasal yönden pek çok fırsatı deneyimleyeceğiniz yeni bir döneme giriyorsunuz. Para ya da diğer maddi kaynaklarınızı genişletmek için yapacağınız girişimler yönünden korunuyor olacaksınız. Bu ayın iş yaşamınızla ilgili olarak olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Anlaşmaların sonuçlanması, ortaklıklar ya da ortak projelerle ilgili uyumlu ve parlak gelişmeler yaşanabilir. Diğer yandan bilinçaltınızın çok aktif olduğu bir ay yaşayacaksınız. Kafanızı yastığa koyduğunuz anda hiç aklınızda olmadığını sandığınız düşünce ve duyguların akınına uğrayabilirsiniz. Bu nedenle biraz uyku sıkıntısı çekmeniz mümkün.
 ASTROLOG
Şirin DOLANBEY
 
Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yoruma kapalı.