20-Şubat-2011

                   
                                                                                                            
Bugün Ay Terazi burcunda ve küçülme fazında.  Ortaklarınızın ve eşinizin sizinle olan ilişkilerindeki tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmak, düzenli ve dengeli bir ilişkiye giremiyorsanız buna sebep olan duygularınızı değiştirmek,  özellikle kararsızlıklarınızı değiştirmek için çalışabilirsiniz. Kararsızlık yaptığınız her durumu düşünüp farkına vararak değiştirebilirsiniz. Bugün ilişkide zorluk çektiğimiz kişileri yaşamınızdan çıkarabilirsiniz.
Burada çalışmaktan kastımız seçtiğimiz konuya odaklanarak farkındalığımızı artırmaktır. Bunun için meditasyon ve onaylama cümlelerinden yararlanabilirsiniz.
Bu gün böbreklerde taş ve kum varsa bol su içmeniz gerekir.
Günün rengi:
Yeşil. Gün içinde herhangi bir yeşil objeyi gözünüzün önünde bulundurabilir ya da yeşil bir giysi ya da aksesuar kullanabilirsiniz.
Meditasyon:
Bu gün için en uygun meditasyon İlişki Meditasyonudur
Terazi hava elementini temsil ettiği için meditasyonlarınızda tütsü kullanmanız iyi olacaktır. Meditasyonu yapma fırsatınız olmasa bile gün içinde tütsü yakabilirsiniz. 
Onaylamalar (Afirmasyonlar) :
Bu onaylamaları bugün içinde defalarca tekralayın.
-İlişkilerim sağlıklı ve dengeli
- Hayatım dengeli ve güzel gelişiyor
-Tüm organlarım dengeli çalışıyor
- Kendi güzelliğim etrafıma yansıyor
-Beni üzen tüm ilişkilerimi sevgi ile hayatımdan çıkarıyorum
-Hiçbir konuda kararsız davranmıyorum
Sağlık ve Beslenme:
Bugün böbrekler ve idrar yollarındaki her türlü rahatsızlık için doktora gitmek ve hastalığı sonlandırmak için uygun bir gün. Bol bol su içmek bu gün için çok önemlidir. Bugün basenler  ve üst bacak için yapacağınız egzersizler  her günkünden daha etkili olacaktır. Bu gün diyete başlamak için uygun bir gündür.
Günün Çayı:
1 Tutam kiraz sapı, birkaç yaprak defne, bir tutam mısır püskülünü yarım litre suda kaynatın gün içinde birkaç bardak içebilirsiniz.

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yoruma kapalı.