Mart Ayı Burç Tahminleri;

Yükselen burcunuzu biliyorsanız, Güneş burcunuzun yanı sıra onu da okumanızı öneririm.

KOÇ:
 Bu ay ağırlıkla kendi içinize döndüğünüz bir döneme işaret ediyor. Bu iç yolculuğunuz sırasında, alışagelmiş olduğunuzun dışında daha az enerji harcama eğiliminde olabilirsiniz. Bahara hazırlandığımız bu günlerde, kendinizi fiziksel olarak güçlendirecek bir beslenme, vitamin kürüne girmek iyi bir seçim olabilir. Ancak sanmayın ki bütün ayı sessiz sakin geçireceksiniz, ayın ikinci yarısı itibariyle günlük yaşamınızda ve iş ortamınızda verimli günler var. Özellikle ayın 16’sında yapacağınız bir görüşmenin size çok şanslı geleceğini, arzu ettiğiniz bir duruma ulaşmak, çözmek istediğiniz bir konuyu tamamına erdirmek için fırsat yaratacağını unutmayın. Ayın son on gününde Koç döneminin de başlamasıyla enerjiniz tekrar eski düzeyine gelerek, sizi canlandıracak. Ayın 12’si itibariyle kendinizde bir şeyleri değiştirme, farklı yapma, alışılmışın dışına çıkma dürtüsü fark edebilirisiniz. Bu durum varolan rutininizde devrim yaratacak nitelikte olmasa da, size ezber bozduracak yeni bir şeyler denettirebilir.
BOĞA:
Sosyal yaşamınızın hareketli olduğu bir aya hazır olun. Yeni sosyal çevrelere girmek, yeni arkadaşlıklar kurmak için verimli bir ay olacak. Bu durum size kendinizi enerjik hissettirecek ve kalabalık grupların içinde kendinizi kocaman ve mutlu bir soluk alırken yakalayabilirsiniz. Bu ayın ilk günlerinde kendinizi seyahat planları yaparken bulabilirsiniz. En azında tatile çıkacağınız dönemi belirlemek ve nasıl bir tatil istediğinizi düşünmek için ideal bir zaman. Yurtdışı alternatiflerinin daha çok ilginizi çekmesi sizi şaşırtmasın.  İş yaşamınız açısından da hayli iyi bir ay olacak. İşlerinizin sorunsuz ve rahat ilerlediği, irili ufaklı fırsat ve şanslarla desteklendiği, kısaca keyfinizi bozacak bir durumun pek olmayacağı bir ay bekleyebilirsiniz. Çocukları olan Boğa’lara, çocuklarıyla ilgili bir konuyu karara bağlamak için bu ayı değerlendirmelerini öneririm.
İKİZLER:
 İş yaşamınız bu ayın gündemine oturuyor. Cesur ve ani kararlar verebilirsiniz. Ara ara gerilimin yükseldiği durumlar yaşayabileceğinizden, mümkün olduğunca kendinize sabırlı ve sakin olmak yönünde telkinlerde bulunmanızda fayda var. Ayın ilk on gününü kontrollü geçirebilirseniz hem kimsenin kalbini kırmamış olursunuz hem de daha sonrasında tekrar iyi ilişkiler kurmak için çaba sarf etmeniz gerekmez. Belki de bu durumun arkasında yeni üstlendiğiniz bir projenin sorumluluğu ya da yöneticileriniz aldığı yeni kararların getirdiği değişikliklerin etkisi olabilir.  Tüm bunların üstünden gelebilecek bir enerji ve odaklama kabiliyetinde olacağınızdan endişelenmenizi gerektiren bir durum yok. Üstelik ayın son haftası itibariyle şans sizin yanınızda olacak. Yine de bu dönemi daha rahat geçirmenin bir yolu olarak, arkadaşlarınızla dertleşmenizi, özellikle objektivitesine güvendiklerinizle, fikir alış verişinde bulunmanızı öneririm. Ya da evinizle ilgili ertelediğiniz bir konuyu gündeminize almak sizi rahatlatabileceği gibi yapılacaklardan listesinden bir şeyin daha eksilmesi açısından iyi olacaktır.
YENGEÇ:
 Duygusallık ve romantizm konusunda sizinle boy ölçüşmek kolay olmasa gerek. Ayın ilk haftası bu konuda çok şanslı bir dönemde olacaksınız. Bu haftayı iyi değerlendirin ve partnerinizle baş başa geçireceğiniz zamanları kaçırmayın. Mahkeme gibi yasal bir bağlantısı olan bir konunun bu ay içinde tekrar gündeme gelmesi söz konusu.  Sonucun sizin arzu edeceğiniz şekilde gelişmesini bekleyebilirsiniz. Ocak ayının sonundan itibaren kariyerinizle bağlantılı iyi gelişmeler olacağının müjdesini daha önce vermiştim. Ayın ortalarına doğru beklemediğiniz, ancak sizi mutlu edecek bir gelişmeyle karşılaşabilirsiniz. Yapacağınız bir görüşme size yeni fırsatların kapısını açacak. Kardeşleriniz ya da çok yakın bir arkadaşınızı da ilgilendiren bir konunun sonuçlanma olasılığı var. Bu konunun seyahat ya da uzak bir yerde yaşayan kişileri de içine alıyor olması sözkonusudur.
ASLAN:
Paraya ilgili bir konuyu bu ay tamamına erdirmeyi planlıyorsanız, uygun bir zamandasınız. Özellikle bu konu sadece sizin bireysel kaynaklarınızı değil, ailevi kaynakları da işin içine katmayı gerektiriyorsa biraz gerilimli bir süreç olsa da tamamlanmaya aday gözükmektedir. Yurtdışıyla ilgili olarak bir haber almanız, bir seyahate çıkmanız söz konusu olabilir. Böyle bir planınız varsa ya da gündeminize girerse, her şeyi dikkatle gözden geçirmeniz ve detaylara hakim olmanızda fayda var. Resmin tamamı çok parlak ve güzel göründüğü için bazı detayları atlayıp, başınızı ağrıtacak durumlarla karşılaşabileceğinizden, detayları atlamayın lütfen. Bu ay yeni tanışacağız bir kişiyle romantik bir yakınlaşma yaşamanız mümkün. Ancak bu kişiyle ilgili hayaller kurmadan önce onu biraz daha iyi tanımak için kendinize zaman tanımanız yerinde olacaktır.
BAŞAK:
  Duygusal konular bu ay sizin için öncelik taşımaktadır. İlişkinizde daha ciddi bir seviye geçmeniz, beraber yeni bir adım atmanız söz konusudur. Bir süredir ilişkinizle ilgili olarak bazı konularda konuşuyor ve ortak bir çözüme ulaşmaya çalışıyorsanız önemli bir yol katedeceksiniz. Her ne kadar kendinizi ilişkinizle bütünleşmiş, partnerinizle bir bütün görüyor olsanız da bireysel değerleriniz ve önceliklerinizi fark edeceğiniz bir ay olacak. Kendinizi tek başınıza tamam ve bütün görmediğiniz sürece, karşı taraftan sizdeki boşlukları tamamlamasını talep edersiniz ki bu da uzun vadede ilişkinizi zedeler. Bu ay kendi bütünlüğünüz ile ilgili bir farkındalığı deneyimlemeniz, bu konuyu gündeminize taşıyacaktır. Diğer yandan iş ve günlük rutininiz içinde her şey yolunda ve rahat akacak. Ayın büyük bir kısmında iş arkadaşlarınızla uyumlu ve sıcak ilişkiler içinde olacağınızdan, birlikte çalışma gerektiren projelere öncelik verin.
TERAZİ:
 Her şeye zaman bulmak, bunun için organize olmak, hiç bir şeyi aksatmamak gibi konular bu ay dikkatinizi çekecek. Çünkü bu ay gerçekten günlük ritminizi daha da artıracak bir yoğunluğun içinde olacaksınız. Günlük iş listenize ister işiniz ister eviniz kaynaklı olsun yeni maddeler eklenecek gibi görünmekte. Öncelikle tüm işlerin altından kalkacak bir enerjiyle donatılmış olacağınızdan zorlanmayacağınızı söyleyerek başlamak isterim. Ayrıca pek çok parçaya bölünmenize rağmen, her şeyi tam olması gerektiği gibi halledeceğinizden, dönüp düzeltmenizi gerektiren ya da tekrar tekrar karşınıza çıkacak sorunlar olmayacak. Ayrıca her şeyin bu kadar hızlı olduğu bu süreçte, yaptıklarınızın sonuçlarını da hemen göreceksiniz. Geçen aydan beri evde zaman geçirmekten huzur duyuyor ve rahatlıyor olabilirsiniz. Ancak bu ayın ilk haftasını takiben, daha hareketli bir döneme ve canlı bir sosyal hayata kendinizi hazırlayın.
AKREP:
 Şüpheciliğinizi bir kenara bırakarak, kendinizi akışa bırakacağınız bir ay geçireceksiniz. Şansa her zaman olduğundan daha fazla inandığınız bir dönem olacak. Kendinizi piyango bileti alırken bulursanız şaşırmayın. Akşam daha çok dışarıda vakit geçirmek, dans etmek, alkolün gevşeticiliğine kendinizi bırakmak isteyebilirsiniz. Hem sizi eğlendirecek hem de enerjinizi boşaltacak aktivitelere yönelmeniz mümkün. Uzun süredir bağlantınızı kopardığınız dostlarınızla arayı kapatabileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız. Sosyalleşmek için çaba sarfetmenize gerek olmadan, kendinizi bir takım okazyonlar içinde bulabilirsiniz. Diğer taraftan evinizde de zaman geçirmek isteyeceğinizden, evinizde davetler verebilirsiniz. Geçtiğimiz aydan beri sağlığınızla ilgili konular gündeme geliyor olabilir. Bugüne kadar gözardı ettiğiniz minik uyarılar sıklaşıyor olabilir. Merak etmeyin, ancak bu dönemi fiziksel ve duygusal sağlığınızı gözden geçirmek için değerlendirmeniz yerinde olacaktır.  Ayın 10’undan sonra günlük rutininizde beklemediğiniz değişiklikler olabilir.
YAY:
Aileniz ve evinizle ilgili olarak enerjinizi harcayacağınız bir aya hazır olun. Yeni bir eve taşınmaktan, ev içindeki yenilemelere, aile içinde alınacak yeni kararlar ya da bir süredir tadınızı kaçıran bir konunun çözülmesine kadar giden geniş bir yelpazede olasılıklar sizi beklemekte. Aileyle ilgili olaylar sadece çekirdek aileniz ile sınırlı kalmayacak, kardeşler, kuzenler, çok yakın arkadaşlarınızla da tam bir uyum ve yakınlık deneyimleyeceksiniz. Çocuklarınız varsa, onlarla ilgili olarak Ocak sonundan beri iyi haberler ve gelişmeler yaşıyor olabilirsiniz. Bu durum Haziran başına kadar devam edeceğinden, çocuklarınızla ilgili olarak içiniz rahat olsun. İşinizde bir süredir tamamlamaya çalıştığınız bir proje ya da sonuçlandırmak istediğiniz bir konunun ayın son on günlük devresinde gündeminizden çıkabilecek görünüyor. Parayla ilgili konularda nispeten rahat olacağınız bir ay geçirebileceksiniz, ancak bu parayı da evle ilgili konulara harcamaya hazır olun.
OĞLAK:
Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir aya giriyorsunuz. Bu iyi hissetme hali, dış görünüşünüzden mutlu olmanız gibi fiziksel sebepler de içeriyor olacak. Kendinizi daha sevecen, duygularını dışa vurmakta zorlanmayan, mesafe ve duvarlarını kaldırmış, dünyaya karşı sevgi dolu hissedeceksiniz. Ne yazık bu hissiyat çok uzun sürmeyeceğinden, lütfen bu ayın ilk haftasının tadını çıkarın. Para konusunda her zaman ki gibi rasyonel tutumunuzu korumanızı öneririm, böylece elinize ayın ikinci haftası itibariyle geçecek parayı anlamlı bir şekilde değerlendirebilirsiniz.  Bu ay yakın mesafeler olmasına rağmen sıklıkla yollarda geçecek gibi görünmekte. Yakın dostlarınız ya da kardeşlerinizle olası tartışmalara girmekten kaçınmanızı öneririm. İstemeden sarfedeceğiniz bir cümleyi telafi etmek için çok emek harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ayın ortalarına doğru ev ya da ailenizle ilgili gündemde olmayan bir hareketlenme sözkonusu olabilir.
KOVA:
 Yeni bir yatırım yapma ya da paranızı bundan sonra belli bir ödeme düzenine göre harcamanızı gerektiren bir düzenlemeye girme ihtimaliniz var. Dolayısıyla bu ay odağınız paranız ve onu nasıl kullandığınız üzerinde olacak. Ancak parayla ilgili kararların, bireysel olmaktan çok ailenizi de içine alan bir yanı olacak. Dolayısıyla ortak bir maddi değer üzerinde, kalıcı bir karara adım atacak görünüyorsunuz. Ayın son haftası içinde bu adımları atarsanız, daha verimli ve şanslı bir dönemi kullanmış olursunuz. Kendinizle ilgili bir değişiklik yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu yeni bir saç rengi ya da kesimi olabileceği gibi bahar için gardrobunuza yeni giysiler katmak da olabilir. Cilt bakımı gibi estetik içerikli bir aktivite de tercih edebilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız her türlü estetik girişimden memnun kalırsınız.
BALIK:
 İyi ki doğdunuz! Yeniliklerin sadece girdiğiniz yeni yaşınızla sınırlı olmamasını, bu ay yansıtacağınız enerjinin, canlılığın, mutluluğun tüm yıla yayılmasını dilerim. Bildiğiniz gibi Ocak sonunda Jüpiter Koç burcuna yani sizin de para evinize girmişti. Haziran’a kadar parasal konularda çok şanslı olacağınızı ve elinize beklemediğiniz zamanlarda bile para geçebileceğini unutmayın lütfen. Ancak diğer yandan harcamalarınızı kontrol etmezseniz, faturaların miktarlarının da büyüyerek önünüze geleceğinden kendinizi kontrol etmenizde fayda var. Ayın ilk on gününden sonra duygusallığınızın arttığını, insanlara karşı daha da hassas ve duyarlı olduğunuzu gözlemleyebilirsiniz. Eğer ilgilendiğiniz sanatsal bir hobiniz var, bu ay yapacağınız çalışmaların sizi çok tatmin edeceğini söylemeliyim. Partnerinizle paylaşımlarınızın sizin için daha doyurucu olduğu, ilişkinizin temellerinin sağlamlaştığını gözlemleyeceğiniz bir ay olacak. Ayın son haftasını kendinize güzellik ve bakım için hediye etmenizi öneririm.
ASTROLOG
Şirin DOLANBEY
 
Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yoruma kapalı.