Nisan Ayı Burç Tahminleri

KOÇ:
 Nice mutlu yaşlara, doğumgününüz kutlu olsun. Bu ay gezegenlerin Koç burcunda yoğunlaşması nedeniyle Nisan’ın sizin ayınız olacağını söylemek abartılı olmaz.  Çünkü ağırlıkla kendinize odaklandığınız ve “ben” diyeceğiniz bir ay olacak. Gezegensel hareketlere ek olarak yeni ayın da Koç burcunda gerçekleşecek olması, kendinizle ilgili yeni başlangıçlara yelken açmanız için çok uygun bir zemin hazırlıyor. Gerek düşüncelerinizi gerekse duygularınızı gözden geçirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak bu değerlendirmelerin nesnel olmasındansa aşırı uçlarda dolaşması daha olası. Dolunayın ilişkiler evinde gerçekleşmesi duygusal yaşamınızda ya da  iş ortaklığıyla ilgilli bir konuda bir süredir gündemde olan bir konunun tamamlanması, sonuca erdirilmesine işaret ediyor. Merkür’ün ay içinde önce geri sonra ileri hareketleriyle iletişim konularının ön plana çıkarak konuşmanın bol, arada haberleşmeyle ve ulaşımla ilgili araçlarda küçük sorunların, gecikmelerin olması beklenebilir.      
BOĞA:
 Bu ay bilinçaltınızın etkisi altında olacaksınız. Bu etki özellikle ayın 23’ünde Merkür direkt harekete dönene kadar devam edecek. Ne istediğinizi tam olarak adlandıramayacak ama birşeyler yapmanız için sizi iten bir şeylerin varlığını hissedeceksiniz. Ayın 10’undan itibaren kendinizi nispeten daha rahatlamış ve bu harekete geçme isteğinin baskısını biraz daha hafiflediğini hissedeceksiniz. Bilinçaltındaki bu hareketliliği, kendinizle ilgili ileriye dönük projelerinizi gözden geçirerek değerlendirebilirsiniz. Özellikle parasal anlamda getirisi olabilecek bir takım konuları gündeminize almak, fikirsel anlamda onları şekillendirmeye başlamak iyi olacaktır. Çünkü Haziran ayında Jüpiter’in burcunuza girmesiyle bu projelerin hayata geçirilmesi olanağını size sunabilir. Diğer taraftan gezegenlerin bu konumu spiritüel anlamda da zengin bir ay yaşayacağınıza işaret ediyor. Meditasyon ve rüyalarınız kanalıyla alacağınız mesajları dikkate almanızı öneririm.
İKİZLER:
 Bu ay özellikle özellikle sosyal yaşamınız ve arkadaşlarınızla ilgili hareketlilik yaşayacaksınız. Yeni ayın da arkadaşlıklar ve organizasyonları sembolize eden bu evde gerçekleşeceğini gözönüne alarak, sosyal yaşamınıza yönelik koyacağınız bir niyet ya da alacağınız bir kararın gelişip büyümesi için bu kuvvetli enerji akışını değerledirmenizi öneririm. Eski okul ya da iş arkadaşlarınızla bir araya gelmek, yeni dostluklar kurmak için güzel fırsatlar bulacasınız. Başarılı olmak olarak tanımladığınız her ne ise, ya da başarıyı yakalamak istediğiniz alan her ne ise o konularla ilgili yeni şeyler deneme isteği duyuyor olabilirsiniz. Bu etki çok uzun yıllar devam edeceği için özellikle Neptün’ünün kariyer evinize girmesiyle de birleşerek zihninizde idealize ettiğiniz kariyere doğru sizi yönlendirmeye başladığı bir döneme giriyorsunuz.
YENGEÇ:
 İş konularının, kariyerinizin ön plana geldiği bir aya hazırlıklı olun. Özellikle yeni bir iş, bir terfi ya da yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Bu yoğun enerjilerin içinde sinirlerinize hakim olmanız gerekebilir. Tartışmalar ve gerginliklerin de yaşanabileceğinizden, bu tip durumlara duygusal dışavurumlarla değil, fikirlerinizi ifade ederek karşılık vermeye çalışmalısınız. Burcunuzun genel karakteristiği olarak güvenlik hissini yakalayana kadar temkinli ve ağırdan hareket etmek yerine daha hızlı aksiyona geçmek ve karar almak durumunda kalabilirsiniz. Kariyerinize daha tutkuyla bağlandığınızı ve dikkatinizin başarınıza yönlendiğini göreceksiniz. Ayın 22’siyle birlikte işinizde daha uyumlu ve huzurlu bir dönem başlayacak, dolayısıyla kollektif çalışmalar için ideal bir zaman olacaktır.
ASLAN:
 Bu ay pek çok burç gibi siz de harekete geçmeye davet ediliyorsunuz. Adımınızı atın, fırsatları takip edin, insanların arasına karışın. Bu ayın size getirdiği enerjiler aşkla bağlantılı ama bu bir kişiye duyduğunuz aşk değil, yeni düşüncelere ve yeni deneyimlere dair bir aşk. Bu enerjiyi ayın 6’sı civarında hissetmeye başlayacaksınız. O haftasonunu kısa bir seyahat ya da daha önce gitmediğiniz yakınlarda bir yerlere giderek değerlendirebilirsiniz. Farklı bir ortamda biraz vakit geçirmek daha önce farketmediğiniz ya da düşünmediğiniz ama yaşamınıza derinlik ve anlam katabilecek bir fikirle karşılaşmanıza yardım edebilir. Eğer bir yerlere gidecek fırsat bulamazsanız bile zihninizin sizi düşünceler arasında bir yolculuğa çıkarmasına izin verin. Yasal konularla bağlantılı işleriniz varsa ayın 24’ünden sonrasına bırakmanızda fayda var.
BAŞAK:
Bu ay pek çok konuyla başetmeniz gerekecek. Bu uğraşlar arasında kimi zaman ukalalık derecesinde kendinizi beğenebilir, kimi zaman da kendinizi sorgulayıp, yaptıklarınıza ya da yapmadıklarınıza sinirlenebilirsiniz. Gündeme gelecek konular; sigortayla ilgili konular, bir takım yatırım kararları, ortaklık içinde bulunduğunuz finans konuları, belki boşanmayla ilgili konular ya da miras gibi konular olabilir. Diğer taraftan ayın 20’sinden sonra  tutkulu bir aşk kapınızı çalabilir. Kimyasal uyumun çok yüksek olduğu, kendinizi onunla birlikte olmak dışında birşey düşünemediğiniz bir ilişki olabilir.
TERAZİ:
 Bir süredir ilişkiler konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu ay bu konuyla ilgili daha da yoğun enerjiler içinde olacaksınız. Bu enerjinin temelinde yatan ve gerginliğe sebep olan yalnız/bekar olmakla ilişki içinde olmak arasındaki karşıtlık. Bir terazi insanı için ilişki halinde olmak yaşamın doğal dinamiğidir. Ancak ilişki içinde bir bütün gibi hareket edilse dahi kişilerin bireyselliğini her zaman koruyacağını, hatta koruması gerektiğini hiç unutmamak gerekiyor. Eğer siz bu düşünceye katılıyorsanız yani bireyselliğin her şart altında değişmez bir gerçek olduğunu kabul ediyorsanız, sorun yok, sizi fazla sarsmayacaktır. Çünkü bu ayın enerjileri karşısında dengede kalabileceksiniz demektir. Aslına bakarsanız, yalnızsanız ve gerçekten hayatınıza bir ilişki çekmek  istiyorsanız, Haziran ayına kadar bir ilişkiye başlamanız mümkün.
AKREP:
Bu ay yenilikler yaşayacağınız bir ay olacak. Risk alabilir, daha önce yapmadıklarınızı yapabilirsiniz. Örneğin açıkhava aktivitelerini tercih etmeyen biri olmanıza rağmen bu ay çoğunlukla bu tip etkinlikleri tercih ettiğinizi görebilirsiniz, bugüne kadar yerleşik bir iş düzenini tercih ederken, seyahat etmeyi gerektiren bir işi kabul edebilir ya da ev ofis çalışma sistemine geçebilirsiniz. Önümüzdeki 7 yıl boyunca iş evinizdeki Uranüs transiti, iş yaşamınızda rutinleri bozarak sürpriz, ani değişiklikleri beraberinde getirebilir. Sizin için bu ayın bir diğer teması kesin, kararlı ve belirliyici tavırlar sergilemeniz olacaktır.
YAY:
Bu ay bolca mutlu gün sizi bekliyor. Koç enerjisi sizi pozitif yönde etkiliyor ve sizi de yeni bir şeyler denemeniz için cesaretlendiriyor. Bu yüzden ayın 3’ündeki yeni ayda daha önce denemediğiniz bir şeyi denemeye niyet etmeyi seçebilirsiniz. Eğer yenilikler için ne yapacağınızı bilemiyorsanız, seveceğiniz aktiviteler yapan bir gruba ya da klübe üye olmayı düşünebilirsiniz. Önümüzdeki yıllarda gruplarla birlikte eğlenceli bir şeyler deneyimlemek konusunda epeyce fırsatınız olacağından, şimdiden buna start verebiliriniz. Elbette aşk maceralarına da açık olabilirsiniz. Jüpiter bu konuda size yardım etmek ve yaşantınıza yeni heyecanlar katmak için hazır bekliyor.
OĞLAK:
Aile üyeleriyle ilişkiler ön plana çıkıyor. Eğer yalnız ya da ailenizden uzakta yaşıyorsanız bile onlarla bağlarınızı canlandırmak sizin için bu ay öncelikli olacak.          3 Nisan’daki yeni ay niyetinizi aile üyelerinizle bağlantıda kalmak olarak belirleyebilirsiniz. Aslına bakarsanız aileyle ilgili konunuz neyse onu zaten şimdiden farketmiş olmalısınız. Eğer çocuğunuz varsa belki de ayın 23’üne kadar devam edecek olan Merkür retrosunda onunla ilgili bir meseleyle uğraşıyor olabilirsiniz. Ya da daha önceden yapılmış bir konuşmanın sonucu olarak oluşmuş yanlış anlaşmanın giderilmesi için çaba harcamanız gerekebilir. Ya da geçen yazdan beri çözmeye çalıştığınız bir aile meselesini sonuçlandırmak için mücadele verebilirsiniz.
KOVA:
 Bu ay kazanmak ve başarınızla etrafınızdakilerin takdirini toplamaya odaklanacaksınız. Aslına bakarsanız bu enerji Ocak’tan beri yavaş yavaş kendini hissettirmeye başlamış olabilir. Mart’tan itibaren zihninizde şekillendirmeye başladığınız ve tamamlamanızı bekleyen projeleriniz olabilir. Mayıs ortasına kadar düşüncelerinizi ifade edilir bir hale getirmek için uygun enerjiler alacaksınız. Mayıs’tan sonra da bu enerjiler etkilerini sürdürmeye devam edecek. Para evinize 4 Nisan’da girecek olan Neptün önümüzdeki dört ay boyunca finansal konularda daha dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Neptün para konularına bakışınızı bulandırabilir, parasal kaynaklarınızın yeterliliği konusunda güveninizi sorgulatabilir. Parasal konular kadar kendinize verdiğiniz değeri de gözden geçirmenize sebep olan deneyimler yaşayabilirsiniz.
BALIK:
 Koç enerjisi neredeyse tüm burçlara “harekete geç” diye bağırken, Neptün’ün burcunuza girmesiyle size de “uyu” diye telkin edebilir. Bu ay sizin ilk yapmanız gereken finansal durumunuzu ve almayı düşündüğünüz kararları gözden geçirmek olmalı. 3 Nisan bu gözden geçirmeye başlamak için ideal bir zaman olacaktır. 24 Nisan’a kadar devam edecek olan Merkür retrosunu eski kayıtlarınızı ve hesaplarınızı gözden geçirerek değerlendirmek faydalı olacaktır. Bu size para konularına nasıl yaklaştığınızı gösterebilir ve  aldığınız olumlu ve olumsuz  kararları hatırlatarak nasıl bir davranış sergilerseniz kazançlı çıkabileceğinizi farkettirebilir. Her ne olursa olsun Jüpiter Haziran’a kadar para evinizde; bu dönemi biriktirebildiğiniz kadar para biriktirmek ve getirisi daha garantili olan yatırımları tercih ederek değerlendirebilirsiniz. Bu önümüzdeki 7 sene boyunca para konularında inişli çıkışlı bir grafik çizmenize neden olabilecek Uranüs etkisine daha hazırlıklı olmanızı sağlayacaktır.
Astrolog
Şirin Dolanbey
 
 
Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>