13-Mayıs-2011

Ay Bizleri bu gün nasıl etkiliyor? Bugün Ay terazi burcunda büyüme fazında: Bu gün ikili ilişkilerimiz ön planda olacak ilişkilere dikkat etmemiz gerekir çok hassa olacağımız için beklenmedik problemler yaşayabiliriz. Bu günü atlatıncaya kadar ikili ilişkilerinizde alınganlık yapmayın. İş hayatında da bu durum söz konusu toplantılarda biraz gerginlik yaşabilirsiniz. Onun için toplantılarınızdan uzak durmanızda yarar var. Çok mecbur kalırsanız tartışmaya girmemenizde yarar var. Bugün iş başvurusu yapabiliriz.
Bu gün kendimizle ilgili çalışma konularımız. Ortaklarımızın ve eşimizin bizimle olan ilişkilerini geliştirmek, daha düzenli ve dengeli ilişkiler kurmak, olaylara tarafsız bakabilmek, olayların akışını iyi görmemiz için çalışabiliriz. Ayrıca güzelliğimiz, cazibemiz ve çekiciliğimiz ile ilgili çalışmalar yapmak için de çok uygun bir gündeyiz.
Burada çalışmaktan kastımız seçtiğimiz konuya odaklanarak farkındalığımızı artırmaktır. Bunun için meditasyon ve onaylama cümlelerinden yararlanabilirsiniz
Günün rengi :
Yeşil. Gün içinde herhangi bir yeşil objeyi gözünüzün önünde bulundurabilir ya da yeşil bir giysi ya da aksesuar kullanabilirsiniz.
Meditasyon:
Bugün için en uygun meditasyon İlişki Meditasyonudur
Terazi hava elementini temsil ettiği için meditasyonlarınızda tütsü kullanmanız iyi olacaktır. Meditasyonu yapma fırsatınız olmasa bile gün içinde tütsü yakabilirsiniz. 
Onaylamalar (Afirmasyonlar) :
Bu onaylamaları bugün içinde defalarca tekralayın.
-Kendime güveniyorum
-İlişkilerim dengeli ve güzel
-Kendi iç güzelliğimle barış içindeyim
-Olayların akışını kabul ediyorum
-Eşimle olan ilişkim her geçen gün çok daha iyi oluyor
-Kendi güzelliğimi etrafıma yansıtıyorum
-Dengeli ilişkileri hayatıma çekiyorum
Sağlık ve Beslenme:
Bugün böbreklere yardımcı olmak için özellikle bol su içmek gerekir. Az yağlı gıdaları tercih edin. Özellikle bu gün enginar ve karnabahar yemeniz gerekiyor.  
 Günün Çayı
Böbreklerin daha iyi çalışması için ve idrar yollarına yardımcı olması için 3 bardak suda bir demet maydanozu haşlayın süzün ve gün içinde devamlı için.

 

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yoruma kapalı.