5-Ekim-2011

Ay Bizleri bu gün nasıl etkiliyor? Bugün Ay Kova burcunda büyüme fazında: Bu gün iyimser olacağımız bir gündeyiz. Güzel duygular taşıyoruz Evrensel sevgi ile ilgili tüm insanlarla barış içine yaşayacağımız bu günü çok iyi değerlendirmemizde yarar var. İş hayatında da sevecen olduğumuz bu gün etrafımızdaki insanlara pozitif duygular yansıtabiliriz. Bize kötü davranan bir kişi bile olsa bu günkü ayın durumu ile o kişiye çok sevecen davranabiliriz. Bu gün toplantılar çok olumlu geçecek. Projelerde üretken olacağız. Her türlü projelerimiz fikirlerimiz bu gün patronlar tarafından onay verilir.
Bu gün kendimizle ilgili çalışma konularımız. Hayatımızda yeni atacağımız adımlarda bizi engelleyen konulara çalışmak, hayatımızla ilgili atmamız gereken adımlarda ki engellerin ortadan kalkması için, bize zarar veren arkadaşlarla konuşup anlaşmak için uygun bir zamandır.
Ayrıca bu gün alt baldırlar, ayak bileklerini güçlendirmek için uygun bir gündür.
Burada çalışmaktan kastımız seçtiğimiz konuya odaklanarak farkındalığımızı artırmaktır. Bunun için meditasyon ve onaylama cümlelerinden yararlanabilirsiniz.
Günün rengi :
Mor. Gün içinde herhangi bir mor objeyi gözünüzün önünde bulundurabilir ya da mor bir giysi ya da aksesuar kullanabilirsiniz.
Meditasyon:
Bu gün için en uygun meditasyon Sevgi  Meditasyonudur
Kova  hava elementini temsil ettiği için meditasyonlarınızda tütsü kullanmanız iyi olacaktır. Meditasyonu yapma fırsatınız olmasa bile gün içinde tütsü yakabilirsiniz. 
Onaylamalar (Afirmasyonlar) :
Bu onaylamaları bugün içinde defalarca tekrarlayın.
-Arkadaşlarımla ilişkilerim sağlıklı ve güzel
-Hayatımda oluşan her türlü yeniliklere açığım
-Her türlü yenilikleri hayatıma çekiyorum
-Hayat yolunda ilerlemek bana mutluluk ve huzur veriyor.
-Arkadaşlarımı seviyor ve onlarla hoş vakit geçiriyorum
-Her türlü değişikliği kabul ediyorum
-Evren benim iyiliğim için çalışıyor.
Sağlık ve Beslenme:
Bugün ayaklara ve baldırlara yapılacak her türlü bakım çok yaralı olacaktır. Özellikle bu gün masaj yaptırmak dolaşım sistemi için yararlı olacaktır. Ay kova burcunda bu gün vücudun yağ ihtiyacı artar ve yakılma daha kolay olacağı için yağlı gıdaları aşırıya kaçmadan tüketebilirsiniz. Bu gün lahana ve karnı bahar yemenizde fayda vardır.  
Günün Çayı
Kuşburnu çayı bugün özellikle çok faydalıdır

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yoruma kapalı.