31.Ekim haftası

31 Ekim- 06 Kasım
İşte yine gökyüzünde kayıp ve kazancın aynı anda mevcut olduğu bir hafta daha. Belki kayıp yerine zorlanma ve gerginlik kelimeleriyle açılamak daha uygun olabilir. Merkür Venus kavuşumuna Mars  ve Neptun’un zorlayıcı dokunuşları; ilişkilerimizde zorlanma ve hayal kırıklığı yaratabilir. Fikir ayrılıkları ve çatışma, istenmeyen söylentilere sebep olabilir.  Hatta bazı ilişkilerin kopma noktasına gelmesi  de söz konusu …
Bunun yanısıra haftabaşında Ay’ın Pluto’yu tetiklemesiyle Jupiter ve Güneş  uyumlu bir bağlantı sağlamış olacak. Büyüme ve genişlemeye yönelik çeşitli fırsatların bizden yana olduğunu söyleyebiliriz.  Hatta Saturn Mars ve Neptun’un de tam bir dayanışma içinde olduğunu da eklersek; idealize ettiğimiz işleri somutlaştırıp, sonuçlandırmak için gerekli  olan güce ve enerjiye sahip olabileceğiz.
Hafta ortasında Uranus’un Merkür’ü kolayca tetiklemesi sonucunda her ne kadar yaratıcılığımız artsa da , geçen haftadan beri yaşadığımız gerginliğin ateşlenmesi olarak da yorumlayabiliriz. Çarşamba günü  Ay  Kova burcundan Güneş ve Jupiter’e kafa tutacak. Kendimizi abartma, isteklerde aşırılık, fazla heveslı davranışlarda bulunmak bu etkileişimin doğal sonuçları olabilir. Aynı gün Venus’un Yay burcuna geçmesiyle ilişkilerde uyumlu ve pozitif yaklaşımlar baş gösterecektir.  Perşembe günü Merkür’un de aynı burçta seyretmesi ilişkinin içindeki iletişimin gelişime yönelik olacağını gösteriyor.
Haftasonuna girerken Mars Neptün karşıtlığı etkisini iyice gösterecek ve enerjimizin  düşmesine sebep olacak.  Bununla birlikte Ay’ın Koç  burcuna geçmesiyle birlikte beklenmedik olayların hızla gelişmesi, anlaşmaların ve seyehatlerin bir sonraki haftanın gündemine oturması söz konusu olabilir.
Fırsatların kolayca farkedilmesini dilerim , iyi haftalar
Didem Can
İstanbul
Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yoruma kapalı.