4-Kasım-2011

Ay Bizleri bu gün nasıl etkiliyor? Bugün Ay Balık burcunda büyüme fazında: İçimize kapalı olacağımız bu gün her olay bizi etkileyebilir. Kendimizi biraz daha depresif hissedeceğimiz bu gün daha çok evde vakit geçirmek isteyebiliriz. İş hayatında bu gün olumsuz ve her şeyi dert ediyor olabiliriz. Hayal gücümüz ön palanda olacak eğer işiniz hayal gücünü tetikleyen bir işse bu günden olumlu yönde faydalanabilirsiniz. Bu gün tatlı ihtiyacı daha çok artabilir dikkat diyorum.
 Bu gün kendimizle ilgili çalışma konularımız. Özellikle bugün bağımlılıklarımıza çalışmak çok uygun olur. Hatta bugün bağımlılıklarımızı bırakmak için çok uygun bir gündür. Rejime başlamak için uygun bir gün değildir ama rejime niyet etmek için uygun bir gündür.Ayrıca karamsar duygularımızı bırakabilir hayata daha sevgi dolu bakabiliriz.
Burada çalışmaktan kastımız seçtiğimiz konuya odaklanarak farkındalığımızı artırmaktır. Bunun için meditasyon ve onaylama cümlelerinden yararlanabilirsiniz.
Günün rengi :
Mor/kırmızı Gün içinde herhangi bir mor- kırmızı objeyi gözünüzün önünde bulundurabilir ya da mor- kırmızı bir giysi ya da aksesuar kullanabilirsiniz.
Meditasyon:
Bugün için en uygun meditasyon Bilinç Altını Temizleme Meditasyonudur.
Balık su elementini temsil ettiği için meditasyonlarınızda bir kase bulundurmanız iyi olacaktır. Meditasyonu yapma fırsatınız olmasa bile gün içinde masanızda su bulundurun. 
Onaylamalar (Afirmasyonlar) :
Bu onaylamaları bugün içinde defalarca tekralayın.
-          Hiçbir konuda karamsarlık hissetmiyorum
-          Karamsar duygularımı hayatımdan yok ediyorum
-          Hayat yolunda özgürce ilerlemeyi tercih ediyorum
-          Hislerim her geçen gün artıyor
-          Kendime güveniyorum
-          Bağımlılıklarımı hayatımdan çıkarıyorum
-          Ruhum ve bedenim bir bütün olarak yaşıyor.
Sağlık ve Beslenme:
Balık burcu ayakları ve ayak parmaklarını temsil ettiği için bugün ayaklara yapılacak her türlü bakım çok faydalı olacaktır. Bu gün refleksoloji (ayak masajı) çok faydalı olacaktır. Bugün özellikle nikotin alkol ve benzeri keyif verici maddeler den arınmak için uygun bir gündür.Bugün özellikle banyo doldurarak arınma yapabilirsiniz. Ay küçülme fazında ve balık burcunda olduğu için detox yapmak bugün çok faydalı olacaktır.
Bugün karbonhidrat ihtiyacınız oldukça artacağı için karbonhidrat tüketmenizde yarar vardır. Karbonhidrat yönünden zengin yiyeceklerin yanı sıra yeşil yapraklı bitkileri tercih etmenizde fayda vardır.  Bu gün özellikle brokoli yemek çok faydalı olacaktır.
 Günün Çayı:
Bir tutam melisa, bir tutam rezene, bir tutam biberiyeyi 5 dakika kaynatıp gün içinde istediğiniz kadar içebilirsiniz.(bu çay sizi hem sakinleştirecek hem de canlılık verecektir.)

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>