7-Aralık-2011

Ay Bizleri bu gün nasıl etkiliyor? Ay Boğa burcunda büyüme fazında: Bu gün Mars ve Venus ile işbirliği yapmış olacak.  Bu sayede artık yeni ilişkiler fırsatı da yakalama şansı vermiş olacak bize. Bilinçdışı ihtiyaçlarımız, beğenilerimiz ve enerjimiz birbirleriyle gayet uyumlu görünüyor. En azından bu hafta gerçekten kendimizle temas içinde olabileceğiz.
 Bu gün kendimizle ilgili çalışma konularımız. Tüm potansiyel yeteneklerimizi engelleyen kişi ve olayları hayatımızdan çıkarmaya, bolluk ve bereketi hayatımıza çekmemize engel olan davranışlarımızı değiştirmeye ve kişiliğimize zarar veren inatçılık, dar görüşlülük, materyalist, sahiplenicilik ve değişime karşı direnç gibi özelliklerimizi kontrol altına almaya ve değiştirmeye uygun bir bir gündür.
Burada çalışmaktan kastımız seçtiğimiz konuya odaklanarak farkındalığımızı artırmaktır. Bunun için meditasyon ve onaylama cümlelerinden yararlanabilirsiniz
Günün rengi :
Turuncu kırmızı. Gün içinde herhangi bir turuncu objeyi gözünüzün önünde bulundurabilir ya da turuncu bir giysi ya da aksesuar kullanabilirsiniz.
Meditasyon:
Bu güne uygun en uygun meditasyon Bolluk ve Bereketi hayatımıza çekme meditasyonu
Boğa toprak elementini temsil ettiği için meditasyonlarınızda bir kase kaya tuzunu eksik etmeyin. Meditasyonu yapma fırsatınız olmasa bile kaya tuzunu masanıza (Yemek için değil)koyun.
Onaylamalar (Afirmasyonlar) :
Bu onaylamaları bugün içinde defalarca tekralayın.
-          Parasal problemlerin tamamen ortadan kalktı.
-          Bolluk ve bereketi engelleyen davranışlarım değişti.
-          Hayatıma yenilikleri çekiyorum.
-          Bana zarar veren tüm davranışlarımı değiştirdim.
-          Etrafıma zarar veren……..bırakıyorum.
-          Değişimleri sevgiyle karşılıyorum.          
Sağlık ve Beslenme:
Tansiyon düşüklüğümüz varsa, bugün yemeklerimizde tuz tüketebiliriz. Fakat tiroid hastası ya da yüksek tansiyonu olanlar tuzu dikkatli tüketmelidirler.
Her türlü bağaz, kulak, diş tedavisi için uygun bir gündür.
Günün Çayı:
Papatya çayı

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yoruma kapalı.