Bolluk Bereketi Hayatımıza Çekme Medittasyonu

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bolluk Bereketi Hayatımıza Çekme Medittasyonu için 20 cevap

  1. ece alp der ki:

    site yaralı gibi gorunuyor…çalışmak lazım:)

  2. ece alp der ki:

    site yararlı gibi gorunuyor…çalışmak lazım:)

  3. yasmin der ki:

    ee bekliyorum nasıl çekeceğimi öğrenemeyecekmiyim her tıkladığımdı bunu mu görücem.bu meditasyonları yapmayı çok seviyorum teşekkürler

  4. Ayşen Kaya der ki:

    Çok Teşekkürler Sevgili Beki :) bir meditasyon sırasında ilk defa gözyaşlarım geldi :) ve adadan dönmek istemedim :) teşekkür ederim .

  5. eda der ki:

    ıyı gunler,

    sızınle bugun tanıstım yegenımın sayesınde o onerdı fakat sımdıye kadar neden tanımadıgıma da uzuldum fakat suanda ınanılmaz mutluyum mukemmel bır medıtasyon aldım ve sıze cok tesekkur ederım sızı takıp etmeye devam edecegım basarılarınızın devamını dılerım

    hoscakalın

  6. Ayşen Kaya der ki:

    Bu sefer net olmasada çocukluğuma döndüm sanki bir çocuk gördüm , marketteydim üzgündüm :( sanırım yanımdaki annemdi çocuk benim ama kardeşimi gördüm , sonra simgeyi tam olarak belirleyemdim uzun bir kilit gibi çiviler mıh’lar gibi bir şey vardı elimde , ama tam net değil , sonra Çoban yıldızı geldiğinde pembe mor karışımı ışık oldu sanki elimdekiler ve ben o renge büründüm sonra ışık gittikçe büyüdü ve beyazlaştı , bileklik gibi künye gibi bir şey oldu uçlarında bir şeyler olan bir bileklik ,gülüyordum mutluydum artık, burda çocuk şu anki yeğenime benzedi sanki ve mutlu birşekilde erkeğin ( kim olduğunu anımsamıyorum ) elinden tutmuş yürüyordum seviçli adadan dönerken … sanırım yavaş yavaş oturacak her şey zamanla diye düşünüyorum yeni olduğum için silik gibiydi … gene de çok teşekkür ederimm size :)

  7. sedef der ki:

    emeğiniz için çok teşekkürler.. bugün itibariyle dinlemeye başlıyorum.

  8. Ozgur der ki:

    Teşekkür Ediyorum. Paylaşımınız size bolluk bereket getirsin

  9. laşey der ki:

    hiçbirşey nedensiz değildir .emeğinize sağlık…sevgiyle ve ışıkla…

  10. nurcam karaca der ki:

    sitenizden bugün haberim oldu tesadüfen . ilgilendiğim bir konu sayfayı karıştırınca müthiş bir huzur geldi benliğime çok ihtiyacım vardı . sizi takip edecek ve herkese tavsiyede bulunacağım benim gibi ihtiyaç sahiplarine … teşekkürler şimdiden sevgiyle kalın …

  11. zeynep der ki:

    sürekli takip ediyorum harikasın beki seni seviyorum..

  12. gülçin durmuş der ki:

    çok teşekkür ederim.çok emek vermişsiniz.emeğinize sağlık hepsi çok güzel.sevgi ve ışıkla kalın

  13. Işık der ki:

    Meleğimin gözlerinde şefkat ve kabul gördüm. Neden ona kendime bolluğu çekemediğimi sorduğumda bana “Kabul et o sana gelecek” dedi. Avucuma ise pembe bir inci tanesi bıraktı. Onu hala avucumda tutuyorum. Sevgimle teşekkür ediyorum. Çok güzel bir deneyimdi. Ben imajine edemediğimi düşünüyordum oysa bunları çok kolaylıkla gerçekleştirdim. Yardımınız için teşekkür ediyorum.

  14. Işık der ki:

    Gittikçe daha profesyonelleşiyorum. Bunu yapmak benim için kolaylaşıyor. Ben bir ressam adayıyım. Oldukça güzel resimlere imza atıyorum ve resimlerim hep beğeni topluyor. Meleğim bana bir spatula ve fırça verdi. Ve” heyecanını yitirme, inan sana yardım edilecek” dedi. Sonra sahilde iken birden sağnak yağmur başladı. Beni sırılsıklam ıslatan, sağnak bir yağmur. Sonrasında ise gök kuşağı çıktı gökyüzünde, o gök kuşağı gökyüzünden inerek bedenime doldu ve oradan spatulam ve fırçamın ucuna. Şimdi biliyorum ki ben harika resimler yapacağım ve harika ücretlerle alıcı bulacak resimlerim. Çok ama çok mutluyum. İnanıyorum buna. sevgimle :)

  15. Alp der ki:

    Çok teşekkür ederim zihinsel olarak çok rahatlatıyor insanı

  16. Elif der ki:

    Beki hanım,
    Dün bolluk bereket meditasyonunu yaptım.
    Meditasyon’un basında bir iç çekilmeyle birlikte
    ağladım ama bıçak gibi 5 saniye icinde kesildi.
    Meditasyon’un ilerleyen dakikalarında ada evin de
    siz söylemeden meleğe elimi uzatmıştım ve melek
    benim avucuma altın para koydu, bu yaşadıklarımı
    Görüntü olarak değil his olarak yasadım. Bugün de
    esimle birlikte bu meditasyonu yapacağız,umarım
    en kısa zaman da evren bize ne cömert olduğunu gösterir.
    Hazırlamış olduğunuz bu meditasyon teknikleri için teşekkür
    ederim.
    Son olarak yaşadığım deneyin hakkında fikrinizi öğrenebilirsem
    çok sevinirim.
    Mutlu ve huzurlu günler dilerim..
    Sevgiyle..

  17. naz der ki:

    Bolluk ve bereket meditasyonu için teşekkür ediyorum.emeğinize sağlık.kendimi gerçekten orda hissettim.meleğime sarıldım ve bana anahtar verdi ve bana sabretmemi artık herletin yoluna girdiğini buna inanmamı söyledi.bu meditasyonu her gün yapmaya çalışıyorum ayrıyeten de huzur buluyorum.herkese de tavsiye ederim.

  18. Bekibisa der ki:

    Merhaba
    Yaşadıklarınız çok güzel devamını dilerim.
    Sevgiler
    Beki

  19. uğurcan der ki:

    Bu siteyi çok beğeniyorum , ısrarla meditasyonlarını yapıyorum ve daha güncel daha çok kişiye ulaşan bir site olmasını istiyorum ve insanlar artık anlamalı , hayal kurmaya ihtiyacımız var , DERİN NEFESLER ALMAYA İHTİYACIMIZ VAR , çünkü yaşıyoruz ve farkedebileceğimiz en güzel şey nefesimiz … biraz nefesimize dönelim ve beki hanımın meditasyonlarını yapalım o zamansa .

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>