Dolunay Haftası;

10-16 Ekim
Haftanın en önemli olayı Çarşamba günü  Koç burcunda gerçekleşen Dolunay olacak. Bizi yansıtan konularda, kendimizi gerçekleştirmemiz için gerekli olan alanlarda artık ipleri ele alıp harekete geçme zamanıdır.  Dolunayların her zaman sonuç alma dönemlerini işsret ettiğini söylemiştik. Bu hafta gerçekleşen Dolunayın diğerlerinden farkı Güneş Saturn kavuşumundan dolayı engellenmelerle birlikte gerçekleşmesi olacak. Yani sonuca giderken kısıtlanmlar, zorluklarla karşılaşmalar ve otorite baskısı ile karşılaşmak mümkün. Diğer taraftan bu koşulların bizi konsantrasyona zorlaması, odaklanmak ve somut başarının da beraberinde gelmesi söz konusu olabilir.

 

Olayları geniş perspektiften ve derinlemesine tahlil etme potansiyelimiz olduğu için daha şanslı bir dönemdeyiz aslında. Venus’un akrep burcunda ilerlemesi ilişkilerimizde tutkulu olmayı ve vazgeçmekte zorlanmaları anlatıyor. Merkur ve Venus’u  Neptunle yaptığı uyumlu görünüş, ilişkilerde romantizmin hakim olacağının, yazışma ve söylemlerde yani iletişim kurma biçimimizde yaratıcılığın yüksek olacağı bir haftada olduğumuzu işaret ediyor.
Merkür’un akrep burcundaki seyri Perşembe günü başlıyor. İnatçı, eleştirel ve şüpheci yanımız daha ağır basabilir. Venus ile elele dolaşmaları ve Neptun’den tam destek almaları; ilişikilerimizi derinlemesine masaya yatırıp irdeleyeceğimizi, hayal ettiğimiz  ilişki formatının arayışına girebileceğimizi işaret ediyor.
Haftasonuna girerken Güneş Saturn kavuşumunun en etkili halini yaşayacağız. Yani kısıtlanmalar ve engellenmelerin  kendisini hissettireceği bir gün olacak. Unutmamak gerekir ki odaklanmak ve yüksek konsantrasyon da bu etkinin bir sonucu olacak. Bu durumda hayalini kurduğumuz uzun dönemli başarılı işlere imza atmak da bir başka sonuç olarak karşımıza çıkabilir.  Bu durumda gelir hanimize bir puan kaydedebiliriz. Elbette doğru manevraları yapabilirsek.
 Her zaman sonuç odaklı düşünüp, krizin içindeki fırsatı görebilirsek kazanırız. İşte bu dolunay haftasında önerebileceğim şey  fırsatları yakalayıp sonuca gitmek olacaktır. Çok çalışacağımız bir haftadayız.
Verimli meyveler toplamak dileğiyle…
Didem Can
Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>