Dönüşüm Zamanı;

19-25 Eylül
Haftaya damgasını vuracak olan  etkin açı kalıplarından birisi  Mars Uranus uyumlu açısı. Aslandaki Mars tüm etkinliğini ortaya koyma ve kendisini gösterme gayreti içinde olacaktır. Aşk hayatımızda da hızlı beklenmedik gelişmeler, elektirkli yeni başlangıçlar yaşamak mümkün. Diğer yandan özgürleşmek ve kendi liderliğini ilan etmek isteyenler için de gökyüzü ortamı iyice ısıtacak. Geçen haftadan bu yana devam eden “güç dengesi” arayışını hesaba katacak olursak; otoriteye karşı isyan etme ihtiyacı iyice kendisini gösterebilir.

Salı günü Ay’ın İkizler burcunda ilerlemesiyle birlikte sezgisellik artabilir. İsteklerimizle duygularımızın çatışması içsel gerginliğe sebep olacak. Çarşamba günü Ay Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Yengeç burcunda ilerlerken Saturn ile uyumlu olamayacağından ötürü duygularımızda  biraz depresif, kuruntulu, kıstırılmış hissedebiliriz.
Haftasonuna doğru arzuladığımız değişim için gerekli olan cesareti bulacağız. Yeni bir yoldan gitmek üzere tüm cesartemizi toplayıp, yolculuk için  ön sıralarda yerimizi alacağız. Ancak Uranus Güneş karşıtlığı kendisini hissettirecek. Yani  özgürleşmek, zincirleri kırmak, değişimi yakalamak için gerekli olan şartlar artık belirginleşecek ve kendisini gösterecek. Önümüzdeki haftalarda değişim dalgasının işaretleri net bir biçimde hayatımıza damgasını vurabilir. Zira Venus’un Pluto ve Uranus ile girdiği sert mücadelede oyuncu değişikliği olacak. Venus’un boşalttığı koltuğu Merkür ve Güneş dolduracak. Dönüşümün kendisini belirgin bir biçimde hissettireceği dönemin başlangıcında olduğumuzu hatırlatıyor gibi…. Unutmamak gerekiyor ki Terazi de bir yeni ay yaşayacağız 27 Eylül’de.
Dönüşüm zamanı… Terazi ilişkilerde uyum ve ahengin burcudur. Güzellik, cazibe  ve sanatı temsil eder. Gökyüzündeki bu etkileşimi  hayatımıza güzellik katmak adına kullanabilmek dileğiyle…
Didem Can
İstanbul
Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>