İşinizi şansa bırakmayın;

03-09-2011 ·
Geçen haftanın önemli gökyüzü harektlerinden Yeni ay, bu hafta da etkisini hissettirecektir. Başak burcunda meydana gelen Yeni ay, iki güçlü gezegen Jupiter ve Pluto’dan tam destek almıştı. Bugüne kadar öğrendiğimiz herşeyin, kişisel yeteneklerimizin, hobi olarak düşündüğümüz konuların artık bir potada eritilip, doğru süzgeçlerden geçirilme dönemi. Söz konusu bilgileri faydalı hale getirebileceğimiz bir dönemin tohumları atılmış olabilir. Yeni ayda  bolluk bereket için Jupiter iş başındaydı. Gerilemeye başlamadan hemen önce, bize kazançlı bir ortamı hazılamış olabilir. Köklü ve etkili başlangıçlar için yanına Pluto’yu alarak bu  gökyüzü olayına destek vermişti. Başka bir deyişle kişisel haritalarımızda Başak burcunun yönettiği alanlarda güzel ve kazançlı başlangıçlar yapmamız mümkün olabilir. Elbette usta olmadan önce çırak olabilmeyi iyi öğrenmişsek sonuca sağlıklı bir şekilde ulaşabiliriz. Sabırla yeni bir öğrenme ve/veya hizmet etme sürecine başlıyor olabiliriz. Bu dönemleri çoktan geçtim diyorsanız, o zaman öğrendiklerinizi verimli bir şekilde yeni kazanımlara dönüştürme vaktidir.
 Bu hafta Jupiter geri harekette olacağından şans ve güzel tesadüflerin ekisini belirli bir süre için hissedemeyebiliriz. 25 Aralığa kadar Jupiter geri harekette olacağından yapmamız gerekenler için başımızın çaresine bakabilmeyi deneyimleyeceğiz. Diğer açıdan, şansa güvenmek biraz riskli olabilir. İşinizi şana bırakmayın.
 Hafta başında Mars’ın Venus ve Güneş ile uyumlu dansı sayesinde ilişki arayışında olanlarımız için güzel bir destek gelecek. Hatta Ay’ın Oğlak burcuna geçiştiği hafta ortasında bu etkileşime hız kazandırağını da söylemek mümkün olabilir.
 Cuma günü Merkür yönettiği Başak burcuna geçiş yapıyor. Zihin faliyetlerimiz daha eleştirel  ve analitik olacak.  Eş zamanlı olarak da Pluto ile flört etmeye başlayacak. İşte bu noktada stratejik planlar, iş geliştirme ve uzun dönemli anlaşmalar için mükemmel bir desteğe sahip olacağız. Uzun zamandır Neptün’un Merkür ile yaptığı opozisyonu hatırlatarak, anlaşmalarda yanılgıya düşme potansiyelinin olabileceğini vurgulamak da fayda var.
 Haftasonu ise işlerin hızlanabileceğini ve köklü birleşmeler için hızlı yol alma kapasitesinin son derece yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Bu Yeni ayın güzel başlangıçlar getirmesi dileğiyle…
 Sevgiyle kalın
Didem Can
Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>