Tutkulu İlişkiler Haftası;

28 Ekim 04 Aralık

Bu hafta Venus Pluto kavuşumu etkin olacak. İlişkilerde güç odaklı ve tutkuya meyilli olma temaları öne çıkabilir. İçsel huzurumuzu ve dengeyi yakalmak adına    yoğun çaba harcayabiliriz. İşlevsel olmadığını düşündüğümüz ilişki çeşitlerini gözden geçirmek, mümkün olanı yapılandırmak, olmayanı ise hayatımızdan çıkarma dönemi olduğu söyenebilir.. En derinlerimizde iç huzuru, dengeyi ve sağlıklı  iletişim zemininde olan ilişki türünü yakalamak üzere, kendimizi yapılandırma ihtiyacı duyabiliriz. Güneş’in Yay burcunda olduğunu düşünürsek, bu yaklaşımı optimist duygularla, bugune dek yaşadıklarımızdan ders çıkartarak, bilgiyi sağlıklı süzgeçlerden geçirerek yapabilmemiz mümkün. Böylelikle  yeni bir yaşam felsefesiyle yolumuza devam edeceğiz demektir. Merkür’un geri harekette olması; ne istediğimizi, ne beklediğimizi iyi analiz etmemiz konusunda bize destek olacağının işareti.
Hafta başında Güneş Mars çatışması  etkinliğini sürdürüyor olabilir. Yani çatışma ve gereksiz cesaret örnekleri sergileyebiliriz. Bu durumda yaşanacak hayal kırıkları da kaçınılmaz olacaktır. Doğru ile yanlışı, faydalı ile fayadasızı ayırt etme gayreti, işlevsel olmayanı hayattan çıkartmak çabası; bu çatışmanın ana konusu olabilir. Bu amaçlarla gereksiz güç mücadeleleri içinde bulabiliriz kendimizi. Hatta sağlık konularının da uğraşmamız gereken bir tema olarak karşımıza çıkması mümkün. Söz konusu çatışma temaları yaşansa dahi yeniden yapılandırma içinde olduğumuzu hiçbir zaman aklımızdan çıkartmamız gerekiyor. İçsel huzur ve denge arayışımız belki bu çatışmaların içinde biryerlerde saklıdır kim bilebilir…
Ay’ın Kova burcuna geçmesiyle birlikte özgürleşme ve farklılık ihtiyacımız tetiklenerek ilişkilerde beklenmedik kopuşlara, ayrılıklara sebep olabilir. Bununla birlikte yaratıcılığımızın son derece yüksek olduğu, irademizi de  farklı biçimlerde ortaya koyabileceğimiz bir hafta olacak.
Haftasonuna girerken özellikle Cuma günü duygusal patlamalar, gergin bir ruh hali hakim olabilir. Sinirli ve gergin bir haftasonu  olacak. Tartışma ortamlarından uzak durmak, heyecana kapılmamak gerekir. Zira geri Merkür yaşanacak tartışmaların yanlış anlaşılmasını ve etkisini büyütmeye meyilli olabilir.
Pazar günü Neptun Saturn uyumlu açısı jupiter’den hoş ışıklar alıyor. Hayallerimizi gerçekleştirmeye yönelik güzel fırsatların karşımıza çıkması mümkün. Güzelliklerle dolu bir hafta olmasını dilerim. Güzel hayller güzel bir gelecek vaad eder unutmayın.
Sevgi ve ışıkla kalın
Didem Can
 
Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>