Yeni Başlangıçlar haftası;

26 Eylül-02 Ekim
Bu hafta gökyüzüne gergin açılar hakim olacak. Güneş Merkür kavuşumuna kafa tutan Uranus; isyan edip özgürleşme arzusuna yardım edecek. Fikirlerimizi düşünmeden fevri bir yaklaşımla ifade edip, pozisyonumuzu bambaşka bir platforma taşıyabiliriz. Stratejik, uzun dönemli anlaşmalar yapmak da mümkün. Ay’ın başak burcunda seyrettiğini de düşünürsek sorumluklarımızı üstlenip, daha çok çalışmamız gereken bir dönemde olduğumuzu söyleyebiliriz. Saturn’un Venus ile birlikteliği ilişkilerde ve ortaklıklarda sorumlulukların ön plana çıkacağını işaret ediyor.
Salı günü gerçekleşecek olan Yeni ay yine gergin açılarla gerçekleşiyor. Büyük, beklenmedik ve kalıcı değişimlerin işaratilerini taşıyor. Uranus ve Pluto’nun zıtlaşarak meydan okumaları, tartışma, çatışma, patlamalar, isyanlar ve ani hava değişimleri gibi çeşitli ihtimalleri de beraberinde sahneye taşıyacak.
Yeni Ay’ın terazi burcunda Merkür ile kavuşum halinde olması, pekçok yeni anlaşmaların da bu hafta   bekelenmedik bir hızla gündeme gelebileciğini gösteriyor. Mars’ın bu olayı kolayca tetiklediğini düşünecek olursak çok hızlı başlangıçlar bizi bekliyor olacak ve buna kesinlikle canlı bir enerji ile cevap verebileceğiz. Ancak sert etkiler altında olduğumuzu unutmadan, her zaman sukunetle düşünüp aksiyon almalıyız. Zira bizi kızdıracak, ani öfke nöbetlerine sebep olabilecek olaylar bu hafta sıklıkla meydana gelebilir.
Haftasonu geldiğinde haftanın zorluklarını ve yorgunluğunu atabilecek kadar, ılımlı ve optimist olabileceğiz. Ay’ın Yay burcundaki seyri çoğu gezegene gülücükler saçarak bize destek olacak. Duygularımızı yükseltip, iyimser tavır takınmamıza yardımcı olacak.
Bu hafta yeni başlangıçlar haftası ve bu yeniliğe ne kadar hazır olduğumuz, gelişen olayları ne şekilde yönlendirebildiğimiz hakkında bir sınav olacak bence. Acaba gerginliklerle başedebilecek miyiz? İlişkilerimizde sorumluluklarımızı almaya hazır mıyız? Gerçekten değişmek istiyor muyuz? Peki siz bu yeni ay’dan ne bekliyorsunuz?
Sevgiyle kalın
Didem Can
İstanbul
Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>