22-Ocak-2012

Ay Bizleri bu gün nasıl etkiliyor? Bugün Ay Oğlak burcunda küçülme fazında: Çok güçlü bir enerjiyi açığa çıkaracağımız bir gündeyiz. İşimizle ilgili önemli girişimlerde bulunabiliriz. Uzun bir süredir ilgilendiğimiz bir proje varsa bu gün çözülebilir ya da o projeyi tekrar gündeme getirebiliriz. Bu gün işle ilgili beklenmedik açılımlar yaşayabiliriz. İkili ilişkiler ilgili verimli bir şey yok ilişki ön planda olmayacak sadece iş ön planda olacak. İlişkinizle ilgilenmek yerine sadece işinize odaklanmanızı tavsiye ederim.
 Bu gün kendimizle ilgili çalışma konularımız. Bize zarar veren ilerlememizi engelleyen karamsar, fırsatçı, hırslı aşırı şüpheci gibi davranışlarımızın değişmesi için çalışabiliriz. Kariyerimizde bizi engelleyen kişilerle bu gün konuşmamızda yarar vardır. Maddi korkuların düzelmesi için çalışabiliriz.
Burada çalışmaktan kastımız seçtiğimiz konuya odaklanarak farkındalığımızı artırmaktır. Bunun için meditasyon ve onaylama cümlelerinden yararlanabilirsiniz.
Günün rengi :
Çivit mavisi. Gün içinde herhangi bir çivit mavi objeyi gözünüzün önünde bulundurabilir ya da çivit mavisi bir giysi ya da aksesuar kullanabilirsiniz.
Meditasyon:
Bu gün için en uygun meditasyon Öfkeyi dönüştürme meditasyonudur
Oğlak toprak elementini temsil ettiği için meditasyonlarınızda bir kase kaya tuzunu eksik etmeyin. Meditasyonu yapma fırsatınız olmasa bile kaya tuzunu masanıza (Yemek için değil)koyun.
Onaylamalar (Afirmasyonlar) :
Bu onaylamaları bugün içinde defalarca tekralayın.
-          Bolluk bereket hayatıma akıyor.
-          Kariyerim ger geçen gün çok daha ileri gidiyor…
-          İş hayatımda yükselmeyi kabul ediyorum.
-          Benim ilerlememi engelliyen her şey hayatımdan çıkıyor.
-          Mesleğimde ilerlemeyi hak ediyorum
-          Benim için en hayırlı işte çalışıyorum
-          Sorumluluk almayı seviyorum
-          Çalışmaktan mutluluk ve keyif alıyorum.
Sağlık ve Beslenme:
Bu gün cilt bakımı yapmak çok yaralı olacak. Oğlak kemikleri ve cildi temsil ettiği için bu gün iskelet sistemini zorlayıcı haraket yapmaktan kaçınmak gerekir. Bu gün cilt ve tırnak bakımı yapmak çok yararlıdır. Diz problemi olanlar bu gün kendilerini korumalıdırlar.
Ayrıca bu gün  iskelet sistemi, dizler ve derideki her türlü rahatsızlıklar için doktora gitmek yada şifa çalışmak çok uygun olur.
Bu gün tuz ihtiyacı artacağı için yüksek tansyonu olanlar dikkat etmek şartı ile tuz tükete bilirsiniz . ayrıca bu gün bol bol pancar ve turp yemek çok faydalı olacaktır.
Günün Çayı:
Bir tutam biberiye, bir tutam ısırgan otu, kaynatıp gün içinde birkaç bardak içebilirsiniz.


Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yoruma kapalı.