Yeni Ay Yeni Hedefler;

19-25 aralık

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan tutulmaların gerginlik dönemi artık bitiyor. Haftaya bizi destekeleyen gökyüzü hareketleri ile başlıyoruz. Hayallerimiz, yaratıcılığımız, idealizm açık bir şekilde desteklenecek. Sanatsal faaliyetler, yaratıcı düşünce ön planda olabilir. Uzun zamandır beklettiğimiz ertelediğimiz kişisel birtakım konularda karşımıza çıkan fırsatlar sayesinde harekete geçip, sonuca ulaşabiliriz. Hatta yeni birtakım düşünce sistemleri geliştirip, yaşam felsefemizi bu yeni fikilrleri deneyimleyerek yeniden kurgulayabiliriz. 24 Aralık’ta  Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay’ın da ana teması yeni hedefler belirlemek üzerine olacak.
Venus’un Oğlak burcundan Uranus ile yaptığı uyumlu temas; ilişki kurma biçimimizi, alma ve verme konularını adım adım yapılandırmak için farklı ve yeni açılımlar geliştireceğimizi işaret ediyor. Hiç denenmemiş bir yol bulup, onu hayata geçirebiliriz. Artık geçmiş kalıpları kırıp, daha geniş perspektiften olaylara bakmayı öğrendiğimiz bir dönemdeyiz. Sadece bu kavramları anlamakla kalmıyoruz uygulama konularında da destekleniyoruz.
Hayatında yeni bir ilişki arayanlar varsa Uranus, Merkür, Venus üçlüsü tam gaz hizmetimizde. Kendimizi olduğu gibi birey olarak ortaya koyabileceğimiz bir birlikteliğin içinde bulabiliriz. Birey olmak ve ilişkinin içinde de tutsaklık yerine  özgürleşme arzusu kendini gösterecek. Venus Kova burcuna geçerek düşünceye odaklı ilişki kurma biçiminin ön plana çıkmasına neden olabilir. Entelektuel bir zihin, kendini özgürce olduğu gibi ortaya koyabilme, taahhüt olmayan bir birliktelik söz konusu olabilir.  Ani, beklenmedik, sıradışı olaylara sebep olan Uranus Venus’u açık bir şekilde destekleyerek ilişkilerimizi sıradışılıktan kurtaracak gibi görünüyor.
Genel anlamda bugünlerde gökyüzünün vurguladığı konu yeni bir yapılanma sürecinde olduğumuz. Tutulmalarla birlikte gelen Merkür gerilemesi içimize dönüp, sorgulama yapmamızı istiyordu. Geçmişten getirdiğimizi konular varsa bunları artık çözümlemeye odaklı bir zihin geliştirmemiz konusunu vurgulamıştı. Bu hafta hedeflerle bağlantılı olan yeni ay ise, hangi konularda kendimize bir yol haritası çizdiğimizi ve bu yolda yılmadan çalışabilmek için gerekli silahlarımızın neler olduğunu saptamamızı vurguluyor.
“Ben sana gerekli desteği, fırsatı ve gücü vereceğim. Sen sadece kararlı ol” gibi bir mesaj alıyorum ben gezegenlerden. Elbette bu sesi duymak için önce kendimizle temas etmiş olmamız ve isteklerimize, ihtiyaçlarımıza karar vermiş olmamız gerekiyor. Gerisi bir şekilde karşımıza çıkacaktır. Önümüzdeki hafta Jupiter de ileri hareketine başladığı zaman herşey daha hızlı gelişebilir etrafımızda. Fırsat ve büyüme ile ilgili şans gezegeni Jupiter uyumlu açıları ile tekrar bizimle birlikte yürümeye başlayacak. Daha ne olabilir ki, tadını çıkarın…..
Sevgiyle kalın
Didem Can
Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>