Akrep Burcu için 2012 de Kişisel Gelişim Çalışmaları;

Ortaklıklar konusunda ki bu ister duygusal ilişkilerinizde olsun isterse de iş konusunda olsun şanslı bir dönemi içinde olduğunuzu 2011 sonları itibariyle hissetmeye başlamış olabilirsiniz. Haziran ayına kadar bu olumlu etkinin altında olacaksınız. Belki bugüne kadar düşünüp de cesaret edemediğiniz bir iş ortaklığının ya da evlenme teklifinin gündeme gelmesi için iyi bir zaman olduğunu söyleyebiliriz. Ekim’le beraber kendiniz her zamankinden daha fazla sorumluluk alır, aldığınız sorumlulukların en iyi şekilde yerine getirilmesi konusunda dikkatli, yaşama bakışınızda daha temkinli ve ciddi bir tavır içinde bulmaya başlayacaksınız. Bir anlamda kişisel olarak gireceğiniz bir olgunluk dönemi sizi beklemekte. Üstelik bu olgunluk süreci çevrenizdekiler tarafından fark edilecek kadar düşüncelerinize, sözlerinize ve davranışlarınıza yansıyacaktır. Yaz ortalarına kadar sosyal yaşamınızın canlanacak ve spontan gelişen aktiviteler sıklıkla karşınıza çıkabilir. Ancak arkadaş gruplarınız içinde kendinizi fazla öne atmak, fikirlerinizle grubu yönlendirmek gibi tavırlar içine girebileceğinizden kendinizi kontrol etmeye ve farkındalıkla davranmaya özen göstermeniz yerinde olur.
KENDİNİZ İLE İLGİLİ ÇALIŞMA ZAMANLAR: Bu yıl ay akrep burcunda olduğu günlerde kendinizle ilgili öncelikle sizin için bu yılın konuları kendi gücünüzü kontrol etmek, doğru yönlendirmek için çalışmalar yapabilirsiniz.(meditasyon, yoga, niyet çalışmaları v.s)
17-18 Ocak, 13-14 Şubat, 11-12 Mart, 8-7 Nisan, 5-6 Mayıs bu tarihler önemli burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor 1-2 Haziran 26-27 Temmuz, 22-23 Ağustos, 19-20 Eylül, 16-17 Ekim, 12-13 Kasım sizin için en önemli tarih burcunuzda yeni ay gerçekleşiyor. Bu yıldan beklentilerinizi ve niyetlerinizi kağıda yazarak bütün sene saklayabilirsiniz. 10-11 Aralık sizin için önemli bir tarih burcunuzda karanlık ay gerçekleşiyor. Bu sene sizi en çok zorlayacak olan sizin de farkında olduğunuz ve değiştirmeye çalıştığınız kişilik özellikleriniz olacaktır. Çünkü sahip olduğunuz bazı düşünce kalıpları sizin asıl gücünüzü yaşamınıza yansıtmanızı engelliyor olabilir. Dolayısıyla yaşadığınız bu tip zorluklara son vermek bu yaşadıklarınızı bitirmek ve dönüştürmek için güzel bir tarih.
Bu günlerde en çok yapmanız gereken meditasyon Sevgi Meditasyonu dur.
2012 Akrep burçları için onaylamalar.
-Farkındalığım her geçen gün büyüyor.
-Kendimi seviyorum onaylıyorum.
-Mutlu ve huzurlu olmayı seçiyorum.
-İlişkilerim sevgi ile gelişiyor.
-Kendi gücümü seviyorum.
-Tüm duygularımla farkındalığımı yaşıyorum.
-Farkındalığımı yaşamaktan zevk alıyorum
Bu yazı Astroloji, Astrolojik açıdan 2012 için kişisel gelişim çalışmaları kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>