Balık Burcu için 2012 de Kişisel Gelişim Çalışmaları;

Burcunuzun özelliklerini daha da yoğun bir şekilde dışarıya yansıtacağınız bir döneme giriyorsunuz. Kendinize ve dünyaya karşı iyimser, sevecen, huzurlu bir yaklaşım içinde olacaksınız. Herkesi bir araya getirmek, ortak bir takım duygu ve düşünceler etrafında bütünleşmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu tip beklentiler kimi zaman size hayal kırıklıkları yaşatabilir. İnsanların olması gerektiğini düşündüğünüz kadar iyi, sevgi dolu, anlayışlı olmadığını gördüğünüz durumlar sizi hem üzebilir hem de kendi içinize dönme isteği uyandırabilir. Bu dönemi kendi ruhsal gelişiminiz için değerlendirebilir ve yaratıcı bir yönünüzü ortaya çıkarmaya niyet edebilirsiniz. Çünkü bu yıl sanatsal ya da estetik içeriği olan konulara daha fazla ilgi duymanız olasıdır. Evinizde vakit geçirmek ve dostlarınızı evinizde ağırlamak isteyebilirsiniz. Ev ortamınızda yarattığınız huzur ve uyumu yakın dostlarınızla paylaşmak ve zenginleştirmek arzusunda olabilirsiniz. Sonbahardan itibaren hukuksal ya da yasal konularla ilgili olası gecikmeler ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra yurtdışı bağlantılı planlarınızda akışında zorluklar, gecikmeler olabilir.
KENDİNİZ İLE İLGİLİ ÇALIŞMA ZAMANLARI: Bu yıl ay Balık burcunda olduğu günlerde kendinizle ilgili öncelikle sizin için bu yılın konusu olan her şeyi olduğu gibi kabul etmek, hayatın acı ve tatlısıyla bir bütün olduğunu ve bütünün içindeki dengeyi görmeye doğru yönlendirmek için çalışmalar yapabilirsiniz.(meditasyon, yoga, niyet çalışmaları v.s)
25-26-27 Ocak, 21-22-23 Şubat sizin için en önemli tarih burcunuzda yeni ay gerçekleşiyor. Bu yıldan beklentilerinizi ve niyetlerinizi bir kağıda yazarak bütün sene saklayabilirsiniz. 20-21 Mart sizin için önemli bir tarih burcunuzda karanlık ay gerçekleşiyor Bu sene sizi en çok zorlayacak olan kendi iç benliğinizle bütün olma ile ilgili yaşadığınız zorluklara son vermek bu yaşadıklarınızı bitirmek ve dönüştürmek için güzel bir tarih., 16-17-18 Nisan, 14-15 Mayıs, 10-11 Haziran 7-8-9 Temmuz, 3-4-5 Ağustos, 31 Ağustos  bu tarihler önemli burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor 1 Eylül, 27-28 Eylül, 25-26 Ekim, 21-22 Kasım, 18-19 Aralık.
Bu günlerde en çok yapmanız gereken meditasyon Sevgi Meditasyonu ve Onaylama Meditasyanudur.
2012 Balık burçları için onaylamalar.
-Tüm olanı sevgi ile kabul ediyorum.
-Ben bütün ve tam bir varlığım.
-İhtiyacım olan her şey benim ruhumda mevcut.
-Tüm yaşadıklarıma güveniyorum sevgi ile bakıyorum.
-Dengeli ve huzurlu olmayı tercih ediyorum.
-Denge ve huzur benim ruhumda mevcut.
-Evrenin denge ve ahengi benim hayatıma akıyor.
-Seviyor ve seviliyorum.
-Dengeli bir hayat yaşıyorum.
Bu yazı Astroloji, Astrolojik açıdan 2012 için kişisel gelişim çalışmaları kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>