Başak Burcu için 2012 de Kişisel Gelişim Çalışmaları;

Bu yılın ortasına kadar kendinizi hiç olmadığınız kadar atak, enerjik, girişimci hissedebilirsiniz. Ancak unutmayın ki bu atak davranışlar ve enerjik tavırlar kimi zaman saldırgan ya da gergin tavırlar sergilemenize de sebebiyet verebilir. Dolayısıyla enerjinizi mümkün olduğunda yapıcı bir şekilde kullanmaya ve üretken bir faaliyete döndürmeye çalışmanız iyi olacaktır. Parasal konularda bir türlü arzu ettiğiniz rahatlama ve stabiliteye erişememiş olabilirsiniz. Burcunuzun sabırlı ve metodik yönlerine sıkı sıkıya sarılıp, yılın son üç aylık dönemine kadar beklemeniz gerekecek gibi görünüyor. Özellikle Temmuz ve Ağustos ayları rahat bir nefes almadan önceki son zorlu dönemeçleriniz olabilir. Özellikle kariyerinizle ilgili olarak Nisan itibariyle olumlu gelişmelerin sinyalleri verilmeye başlanacak ve Haziran’la birlikte şanslı bir döneme giriş yaptığınızı siz de daha somut bir şekilde deneyimleyebileceksiniz.  İşinizde daha geniş bir sorumluluk ve yetkiye ulaşabilir, işinizi genişletebilir ya da daha iyi bir pozisyon için iş değişikliği yapabilirsiniz. Dolayısıyla kariyerinizdeki büyüme ve gelişme potansiyeli sizin parasal konulara da daha iyimser yaklaşmanıza yardım edecektir. 
KENDİNİZ İLE İLGİLİ ÇALIŞMA ZAMANLARI: Bu yıl ay Başak burcunda olduğu günlerde kendinizle ilgili öncelikle sizin için bu yılın konuları iş hayatınızı ve kariyerinizi doğru yönlendirmek için çalışmalar yapabilirsiniz.(meditasyon, yoga, niyet çalışmaları v.s)
12-13 Ocak, 9-10 Şubat, 7-8 Mart bu tarihler önemli burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor, 3-4-5 Nisan, 1-2 Mayıs, 28-29 Mayıs, 24-25 Haziran, 22-23 Temmuz, 18-19 Ağustos, 14-15-Eylül sizin için önemli bir tarih burcunuzda karanlık ay gerçekleşiyor Bu sene sizi en çok zorlayacak iş ve kariyer ile ilgili yaşadığınız zorluklara son vermek bu yaşadıklarınızı bitirmek ve dönüştürmek için güzel bir tarih.  16 Eylül sizin için en önemli tarih burcunuzda yeni ay gerçekleşiyor. Bu yıldan beklentilerinizi ve niyetlerinizi bir kağıda yazarak bütün sene saklayabilirsiniz, 12-13 Ekim, 8-9 Kasım, 5-6-7 Aralık.
Bu günlerde en çok yapmanız gereken meditasyon iş ve kariyerle ile ilgili konulardır.
2012 Başak burçları için onaylamalar.
-İş hayatım da sevgi dolu çalışıyorum.
-Çalışma arkadaşlarımla ilişkilerim sevgi dolu gelişiyor.
-Kariyerimde ilerlemeyi seçiyorum.
-Kariyerim her geçen gün sevgi ile ilerliyor.
-Mutlu ve huzurlu yapabileceğim işleri hayatıma çekiyorum.
-İş hayatım da mutlu ve huzurlu olmayı seçiyorum.
-Patronlarımla iletişimlerim sevgi dolu
-İş hayatımı seviyorum
-İş hayatımda yeni projeler üretmek benim doğal halim.
-Çalışma arkadaşlarımla çalışmak bana huzur ve mutluluk veriyor.
-Kariyerimde ilerlemeyi kabul ediyorum.
Bu yazı Astroloji, Astrolojik açıdan 2012 için kişisel gelişim çalışmaları kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>