Boğa Burcu için 2012 de Kişisel Gelişim Çalışmaları;

Bu yıl sizin kendinizi şanslı, mutlu ve iyi hissettiğiniz bir dönem olacak. Adeta hayatınıza şans, bolluk ve iyilik akması için bir sihirli değnek sizin için çalışıyor gibi hissedebilirsiniz. Belki bu yüzden risk almaya her zamankinden daha fazla eğilim gösterebilirsiniz. Özellikle Temmuz’a kadar risk içeren işlere temkinli yaklaşmanız iyi olur. Yaz ortalarına kadar enerjinizin yüksek olduğu zamanlar olacağından, sporla bu enerjiyi atmak iyi bir yol olabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda bir takım pürüzlerle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. İşle, günlük rutininiz ya da sağlığınızla ilgili olarak son iki senedir bir takım sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz. Bu sorunlar Ekim ayına kadar sizi zorlamaya devam edecek. Ekim ayının hemen başında bu sıkıntılar sizi iyice zorlayıp, sinirlerinizi alt üst edebilir. Ama merak etmeyin bunlar son demleri olacağından kısa süre içinde rahat bir nefes alacaksınız.
Bu sene için özellikle içinizdeki huzur ve dengeyi korumak, sahip olduklarınızın değerini fark etmek ve bilmek konularında çalışabilirsiniz.
 KENDİNİZ İLE İLGİLİ ÇALIŞMA ZAMANLARI: Bu yıl ay Boğa burcunda olduğu zamanlarda kendi içinizdeki denge ve huzur için bir takım çalışmalar yapabilirsiniz. (meditasyon, yoga, doğada yürüyüşler, ibadet v.s)
3-4 Ocak, 30-31 Ocak, 1 Şubat, 27-28 Şubat, 25-26 Mart, 21-22-23 Nisan sizin için en önemli tarih burcunuzda yeni ay gerçekleşiyor. Bu yıldan beklentilerinizi ve niyetlerinizi bir kağıda yazarak bütün sene saklayabilirsiniz. 18-19- Mayıs Sizin için önemli iki gün ay bu tarihlerde burcunuzda karanlık ay fazında olacak bırakmak değiştirmek istediğiniz her türlü duygunuzu değiştirebilirsiniz. 15-16 Haziran, 12-13 Temmuz, 9-10 Ağustos, 5-6 Eylül, 2-3 Ekim, 29-30-31 Ekim bu tarihler önemli burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor, 26-27 Kasım, 23-24 Aralık.
Bu günlerde en çok yapmanız gereken meditasyon konusu Denge meditasyonudur.
2012 Boğa burçları için onaylamalar.
-Hayatım dengeli ve güzel akıyor.
-Dengeli yaşamak bana huzur ve mutluluk veriyor.
-Bolluk bereket hayatıma dengeli akıyor.
-Tüm ilişkilerim dengeli ve ahenk içinde geliyor.
-Ailemle yakın arkadaşlarımla ilişkilerim dengeli ve huzur verici.
-Çalışma arkadaşlarım ve tüm çevremle uyum ve ahenk içinde yaşamayı seçiyorum.
-Hayatıma evrenin bolluk ve bereketi dengeli akıyor.
-Evrenin şifası hayatıma sınırsızca akıyor.
-Etrafıma denge ve ahenk yansıtmayı seçiyorum.
 
Bu yazı Astroloji, Astrolojik açıdan 2012 için kişisel gelişim çalışmaları kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>