Koç Burcu için 2012 de Kişisel Gelişim Çalışmaları;

Bu yıl içinizdeki özgür, yenilikçi, farklı sizi ortaya koymak için fırsatlarınız bolca fırsatınız olacak. Potansiyelinizi ortaya koydukça, bunları bir daha kaybetmemek üzere kişiliğinize ve duruşunuza ekliyor olacaksınız. Senenin son 3 aylık dönemine kadar gerek iş ortaklıklarınız, gerek evlilik gerekse ciddi duygusal ilişkilerinizle ilgili sizi zorlayan durumlarla karşılaşmaya devam edebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili sorunlarınız ne olursa olsun yılın önemli bir bölümünde iletişim konusunda destekleniyor olacaksınız. Dolayısıyla ilişkilerinizle ilgili olası sorunları kendinizi iyi bir şekilde ifade ederek ve karşılıklı uzlaşma içerisinde sonlandırabilirsiniz. Parasal konularla ilgili yılın ilk 6 aylık döneminde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkündür. Belki iş yaşamınızdaki yoğun temponun ödülü olarak alacağınız terfi ya da primler bu dönemde elinize geçebilir.
Bu bilgiler ışığında bu sene özellikle ilişkiler, kendi ruhsal bütünlüğünüzü deneyimleyebileceğiniz çalışmalar, parasal konular ve öfke, kızgınlık gibi zorlayıcı duygularınızı dengeleyici çalışmalar yapabilirsiniz.
KENDİNİZ İLE İLGİLİ ÇALIŞMA ZAMANLARI: Bu yıl Ay Koç burcunda olduğu zamanlarda kendi ruhsal durumunuzu dengelemek, parasal durumunuza, öfke ve kızgınlık gibi zorlayıcı durumlarınız için çeşitli çalışmalara başlayabilirsiniz.(yoga, meditasyon, dua v.s)
1 ocak, 28-29 Ocak, 24-25 Şubat, 22-23-24 Mart bu tarih sizin için ayrıca çok önemli burcunuzda yeni ay gerçekleşiyor. Sizin için önemli bu tarihte bu yıldan beklentilerinizi ve niyetlerinizi bir kâğıda yazarak bütün sene saklayabilirsiniz. 19-20 Nisan Sizin için önemli iki gün ay bu tarihlerde burcunuzda karanlık ay fazında olacak bırakmak değiştirmek istediğiniz her türlü duygunuzu değiştirebilirsiniz. 16-17 Mayıs, 12-13-14 Haziran, 10-11 Temmuz, 6-7 Ağustos, 3-4 Eylül, 29-30 Eylül bu tarih önemli burcunuzda dolunay gerçekleşiyor. 27-28 Ekim, 26-27 Kasım, 23-24 Aralık.
Bu günlerde en çok yapmanız gereken meditasyon konuları öfke ve kızgınlık dönüştürme, bolluk bereket meditasyonlarıdır.
2012 Koç burçları için onaylamalar.
-Ruhsal gelişmem her geçen gün olumlu ve güzel.
-Ruhsal bütünlüğüm evrene ışık saçıyor.
-Bolluk bereketim her geçen gün çoğalarak artıyor.
-Tüm evrenin bolluk bereketi hayatıma akıyor.
-Kendi hayatımda mutlu huzurlu bir gelecek yaratıyorum.
-Ruhumu seviyorum tüm çalışmalarımla ruhumu aydınlatmayı seçiyorum.
-Öfkemi sevgiyi dönüştürmeyi seçiyorum.
-Öfkem benim bir parçam onu sevgi ile kabul ediyorum.
-İnsanlarla huzur ve ahenk içinde yaşamak bana mutluluk veriyor.
 
Bu yazı Astroloji, Astrolojik açıdan 2012 için kişisel gelişim çalışmaları kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>