Kova Burcu için 2012 de Kişisel Gelişim Çalışmaları;

Parayla ilgili kararlarınızı dikkatli almanızda fayda var. Bu tip finansal konularda karar alırken muhakkak güvendiğiniz bir kişiye düşüncelerinizi ve planlarınızı paylaşın. Nisan- Ağustos arası parasal konularda risk içeren bir takım kararlar almaya her zamankinden daha yatkın olabilirsiniz. Çünkü kendinizi çok şanslı hissedeceğinizden, aşırı iyimser kararlar alabilirsiniz. Özellikle sonbahar itibariyle iş ve kariyer alanınızı etkileyecek yeni bir enerjinin etkisi altına gireceğinizden, şimdiden parasal konuları rasyonel kararlarla yönetmeyi alışkanlık haline getirmeniz iyi olacaktır. Önümüzdeki birkaç yıl sizi etkileyecek olan bu durum, sizin kendinizi ileriye dönük olarak geliştirmeniz, değiştirmeniz ve gerekiyorsa düzeltmeniz gereken yönlerinizi keşfedeceğiniz olaylarla karşılaşmanıza neden olabilir. Aynı zamanda bu dönem sizin daha çok sorumluluk alacağınız, daha üst bir pozisyona geçebileceğiniz zamanın geldiğini de işaret ediyor olabilir. Ailenizin desteği bu seneyi mümkün olduğunca huzurlu ve rahat geçirmeniz için en önemli kaynaklarınızdan biri olacaktır. Çocuklarınız varsa, onlarla paylaşacağınız zamanların sizi besleyen, tazeleyen bir etkisi olduğunu her zamankinden daha çok fark edebilirsiniz.
 KENDİNİZ İLE İLGİLİ ÇALIŞMA ZAMANLARI: Bu yıl ay Kova burcunda olduğu günlerde kendinizle ilgili öncelikle sizin için bu yılın konuları parasal konuları doğru yönlendirmek için çalışmalar yapabilirsiniz.(meditasyon, yoga, niyet çalışmaları v.s)
23-24 Ocak sizin için en önemli tarih burcunuzda yeni ay gerçekleşiyor. Bu yıldan beklentilerinizi ve niyetlerinizi kağıda yazarak bütün sene saklayabilirsiniz. 20-21 Şubat sizin için önemli bir tarih burcunuzda karanlık ay gerçekleşiyor Bu sene sizi en çok zorlayacak olan parasal konularla ilgili yaşadığınız zorluklara son vermek bu yaşadıklarınızı bitirmek ve dönüştürmek için güzel bir tarih, 18-19 Mart, 14-15 Nisan, 11-12 Mayıs 8-9 Haziran. 5-6 Temmuz, 1-2 Ağustos bu tarihler önemli burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. 29-30 Ağustos, 25-26 Eylül, 22-23 Ekim, 18-19-20 Kasım, 16-17 Aralık.
Bu günlerde en çok yapmanız gereken meditasyon para ile ilgili konulardır.
2012 Kova burçları için onaylamalar.
-Maddi olarak bolluk içindeyim
-Evrenin bolluk ve bereketi özgürce akıyor.
-Bolluk bereketli olmak benim doğal halim.
-Bolluk ve bereketimi sevgi ile paylaşıyorum.
-Evrenin bolluk bereketi hayatıma aktıkça bende paylaşmaktan zevk alıyorum.
-Bolluk ve bereketi sevgi ile paylaşmayı seçiyorum.
-Tüm güzellikler hayatıma akıyor.
-Ailemle yakınlarımla bolluk bereket içinde yaşamayı hak ediyorum.
-Parayı sevgi ile harcamayı seçiyorum.
 
 
Bu yazı Ana Sayfa, Astroloji, Astrolojik açıdan 2012 için kişisel gelişim çalışmaları kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>