Oğlak Burcu için 2012 de Kişisel Gelişim Çalışmaları;

Genel olarak iş yaşamınızla ilgili deneyimler, kariyerinizle ilgili planlar sizi son yıllarda oldukça yormuş olabilir. Hissettiğiniz baskı, kısıtlanmışlık duygusu ve ne yaparsanız yapın arzu ettiğiniz noktaya varamamışlık duygusunu deneyimlemiş olabilirsiniz. Özellikle yaz ayları bu duygularınızın iyice yoğunlaştığı bir zaman olabilir. Merak etmeyin bu zor dönem sonbaharla beraber bitiyor. Ancak unutmamalısınız ki yaşadığınız bu zorluklar aslında size bir şeyler öğretmek, göstermek ve sizi davranış değişikliklerine uğratarak uzun vadede daha iyiye ulaşmanızı sağlamak için karşınıza çıkmaktaydı. Dolayısıyla bu son zorlu süreci bu farkındalıkla yaşamınızı öneririz. Böylece iş yaşamanızda ya da kariyer hedeflerinizde kalıcı ve yapıcı bir takım değişiklikleri yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Diğer taraftan birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızla uyumlu bir grafik çizeceğiniz bir sene yaşayacaksınız. Pek çok ortak projenin kolayca yürütüldüğünü ve başarılı bir şekilde sonuçlandığını göreceksiniz. Yakın arkadaş çevrenizle ya da kardeşlerinizle ilişkilerinizde biraz daha gerçekçi bir tutum izlemenizde fayda var.
KENDİNİZ İLE İLGİLİ ÇALIŞMA ZAMANLARI: Bu yıl ay Oğlak burcunda olduğu günlerde kendinizle ilgili öncelikle sizin için bu yılın konuları kariyer hedeflerinizi netleştirmek, paraya ve  statüye dair düşüncelerinizi doğru yönlendirmek için çalışmalar yapabilirsiniz.(meditasyon, yoga, niyet çalışmaları v.s)
21-22 Ocak sizin için önemli bir tarih burcunuzda karanlık ay gerçekleşiyor Bu sene sizi en çok zorlayacak olan statü ve hefleriniz ile  ilgili yaşadığınız zorluklara son vermek bu yaşadıklarınızı bitirmek ve dönüştürmek için güzel bir tarih. 17-18 Şubat, 13-14-15 Mart, 12-13 Nisan, 9-10 Mayıs . 6-7 Haziran 3-4 Temmuz bu tarihler önemli burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. 30-31 Temmuz, 27-28 Ağustos, 23-24 Eylül, 20-21 Ekim, 16-17 Kasım 13-14 Aralık sizin için en önemli tarih burcunuzda yeni ay gerçekleşiyor. Bu yıldan beklentilerinizi ve niyetlerinizi kağıda yazarak bütün sene saklayabilirsiniz
Bu günlerde en çok yapmanız gereken meditasyon Bolluk Bereket  meditasyonudur.
2012 Oğlak burçları için onaylamalar.
-Mutlu huzurlu bir iş hayatım var.
-Kariyer yapmayı hak ediyorum.
-Mutlu bir çalışan olmayı seçiyorum.
-Çalışma arkadaşlarımla sevgi ile çalışıyorum.
-Her gün yeni fikirler üretmeyi seviyorum.
-Hedeflerime kolayca ulaşıyorum.
-Kazandığım parayı sevgi ile harcamayı seçiyorum.
-Her geçen gün kariyerim yükselişe geçiyor.
-Hedefe ulaşmayı hak ediyorum.
-Paramı doğru ve sağlıklı kullanıyorum.
 
 
Bu yazı Astroloji, Astrolojik açıdan 2012 için kişisel gelişim çalışmaları kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Oğlak Burcu için 2012 de Kişisel Gelişim Çalışmaları; için 2 cevap

  1. Afrodit der ki:

    Sizleri seviyorum iyiki size rastladım. Mutlu sağlıkli ve çok keyifli bir yıl diliyorum hepinize. Desteğinize yüreğime kattığınız umut ve mutluluğa binlerce kez teşekkürler.

  2. Afrodit der ki:

    Siteniz öncede çok güzeldi, ama getirdiğiniz yeniliklerde muhteşem yeni yüzünüz çok güzel olmuş bizlere katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Size tesadüfen rastladım ama iyiki rastlamışım, sizi tanıştırdığım arkadaşlarımda aynı fikirdeler biz size hayranız ve müptelanınızız.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>