Terazi Burcu için 2012 de Kişisel Gelişim Çalışmaları;

Kendinizi uzun zamandır baskı altında, kısıtlanmış hissediyor olabilirsiniz. Özellikle bu kısıtlanmışlık hissini deneyimlediğiniz alan ikili ilişkileriniz olabilir. Bu süreç içinde deneyimledikleriniz gerek kişiliğinizi gerekse ilişkilere bakış açınızı değiştirecek nitelikte etkiler yaratmış olması mümkündür. Bu deneyimlerden doğru çıkarımları yapıp, gerekli davranış değişikliklerine gittiğiniz takdirde kendi içinizde ve ilişkilerinizde dengeyi yakalamanız çok kolay olacaktır. Dolayısıyla bu sene öncelikle ele alacağınız konu “ben”ininiz (yani  “kendi değerinizi, yeterliliklerinizi, ne hissettiğinizi” düşünmeli ve kendi kişilik alanınıza sahip çıkmalısınız) ve buna bağlı olarak ilişki içindeki “ben”i konumlandırmanız gerekmektedir. Bu sene dikkatinizi çeken konuları daha derin bir şekilde düşünmek, tartışmak, keşfetmek eğiliminde olacağınızdan, eylemden önce teorik veya kavramsal düşünme sürecine ağırlık vereceksiniz gibi görünüyor. Gerek iş gerekse dinlenme amaçlı olarak yurtdışı bağlantılı seyahatlerinizin Nisan-Ağustos aralığında yoğunlaşması mümkündür. Bu seyahat ya da uzak ülke bağlantılarının size iyi geleceğini göreceksiniz.
KENDİNİZ İLE İLGİLİ ÇALIŞMA ZAMANLAR: Bu yıl ay Terazi burcunda olduğu günlerde kendinizle ilgili öncelikle sizin için bu yılın konuları kendi değerinizi, yeterliliklerinizi, ne hissettiğinizi” düşünmeli ve kendi kişilik alanınıza sahip çıkmalı ve bu günlerden yararlanarak çalışmalısınız. (meditasyon, yoga, niyet çalışmaları v.s)
14-15-16 Ocak, 11-12 Şubat, 9-10 Mart, 6-7 Nisan bu tarihler önemli burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor, 3-4 Mayıs, 30-31 Mayıs, 27-28 Haziran 24-25 Temmuz, 20-21 Ağustos, 16-17 Eylül sizin için en önemli tarih burcunuzda yeni ay gerçekleşiyor. Bu yıldan beklentilerinizi ve niyetlerinizi bir kağıda yazarak bütün sene saklayabilirsiniz., 14-15 Ekim sizin için önemli bir tarih burcunuzda karanlık ay gerçekleşiyor Bu sene sizi en çok zorlayacak olan kendi yeteneklerinizi keşfetmek için yaşadığınız zorluklara son vermek bu yaşadıklarınızı bitirmek ve dönüştürmek için güzel bir tarih. 10-11 Kasım, 9-10 Aralık.
Bu günlerde en çok yapmanız gereken meditasyon kendi benliğinizi bulmak ile ilgili konulardır.
2012 Terazi burçları için onaylamalar.
-Kendimi seviyorum.
-Kendimle yaşamaktan mutluyum.
-Her halimle kendimi seviyorum.
-Kendi değerimi sevgi ile kabul ediyorum.
-Ben çok değerli ve sevgi dolu bir insanım.
-Ben sevgi dolu etrafıma ışık saçan bir varlığım.
-Kendi sevgimi insanlara yansıtmaktan mutluluk duyuyorum.
-Kendimle dengeli ve huzurluyum.
Bu yazı Astroloji, Astrolojik açıdan 2012 için kişisel gelişim çalışmaları kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>