Yay Burcu için 2012 de Kişisel Gelişim Çalışmaları;

Bu yıl özellikle eviniz, kökleriniz, aileniz ve bu kavramların sizin için neler ifade ettiğini düşünebilirsiniz. Kendinizi evinizde ve ailenizle birlikteyken her zamankinden daha fazla huzurlu, mutlu ve iyi hissedeceksiniz. Henüz evlenmediyseniz, bu sene kendi ailenizi kurmak için yoğun bir istek duyabilirsiniz, bahar ve yaz ayları bu isteği hayata geçirmek için uygun bir zaman aralığı olabilir. Temmuz ayına kadar iş yaşamınızda rasyonel düşünceyi ve soğukkanlılığınızı korumanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ani tepkilerden, anlık isteklerden kaçınmanız, içgüsel tepkilerinizi mümkün olduğunca kontrollü ortaya koymanız iyi olacaktır. Yeni bir proje veya iş bağlantısı için çok parlak bir zaman olmadığından, her zaman bir B planını aklınızda tutmanızda ve titiz planlamalar yapmanızda fayda vardır. Yılın son aylarında biraz daha kendinize döndüğünüz bir döneme girebilirsiniz. İç dünyanızı keşfetme ihtiyacının yoğun olarak deneyimlenebileceği bu dönemde, tam olarak kaynağını bilemediğiniz bir şekilde bir şey eksik ya da bir şey yapmanız gerekiyor hissiyle baş etmeye çalışabilirsiniz. Meditasyon gibi iç dünyanızla karşılaşıp, farkındalık kazanabileceğiniz yolları şimdiden yaşamınıza almanızda fayda var.
 KENDİNİZ İLE İLGİLİ ÇALIŞMA ZAMANLAR: Bu yıl ay Yay burcunda olduğu günlerde kendinizle ilgili öncelikle sizin için bu yılın konuları olan kendini keşfetmek, kendini geliştirmek, kendi iç dengenizi doğru kurmak  için çalışmalar yapabilirsiniz.(meditasyon, yoga, niyet çalışmaları v.s)
19-20 Ocak, 15-16 Şubat, 13-14 Mart, 10-11 Nisan, 7-8 Mayıs 3-4 Haziran bu tarihler önemli burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor ve burcunuzda ay tutulması bu günlerde özellikle ay tutulması zamanı kendinizi geliştirmek ve kendinizi bulmakla ilgili çalışmalar yapabiklirsiniz. 1-2 Temmuz, 28-29 Temmuz, 24-25-26 Ağustos, 21-22 Eylül, 18-19 Ekim, 14-15 Kasım bu tarihler önemli burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor, 12-13 Aralık sizin için en önemli tarih burcunuzda yeni ay gerçekleşiyor. Bu yıldan beklentilerinizi ve niyetlerinizi bir kağıda yazarak bütün sene saklayabilirsiniz.
Bu günlerde en çok yapmanız gereken meditasyon Sevgi Meditasyonu ve Onaylama Meditasyonudur.
2012 Yay burçları için onaylamalar.
-Dengeli bir hayat yaşamayı seçiyorum.
-Dengeli olmak benim doğal halim.
-Dengeli ve huzurlu insanları hayatıma çekiyorum.
-Etrafıma dengeli sevgi veriyorum.
-Kendimi her geçen gün çok daha dengeli hissediyorum.
-Kendi dünyamı keşfetmek bana huzur ve mutluluk veriyor.
-İnsanlarla iletişimlerim dengeli ve huzurlu.
-Bedenim ve organlarım denge ve ahenk içinde çalışıyor.
-Her gün kendimi keşfetmeyi ve sevmeyi seçiyorum.
-Tüm ilişkilerim dengeli ve ahenkli.
 
Bu yazı Astroloji, Astrolojik açıdan 2012 için kişisel gelişim çalışmaları kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>