Yengeç Burcu için 2012 de Kişisel Gelişim Çalışmaları;

 Bu sene ailenizle ilgili konular sizi meşgul edecek.  Sizin ya da eşinizin ebeveynlerinizle ilgili konular olabileceği gibi,  sizin çocukluk döneminizden beri taşıdığınız ve çözemediğiniz bir takım konuların gündeme gelişi şeklinde de olabilir. Ancak bu konuların zaten son bir kaç senedir gündeminize girmiş olması mümkündür. Bu sene artık bu konuları sonuçlandırmak için elverişli bir senedir. Ancak özellikle yılın başından yaz ortalarına kadar ki zamanda kendinizi bu mesellerle ilgili daha hassas ve savaşmak için güçsüz hissedebilirsiniz. Bu yüzden de kimi zaman sizden beklenmeyecek derece de öfkeli davranışlar sergilemeniz mümkündür. Çekirdek aileyle ilgili sorunlar sizi meşgul ederken, arkadaşlarınız ve diğer sosyal gruplarla ilgili olarak son derece şanslı bir dönemde olacaksınız. Sosyal yaşamınızın renklilik ve çeşitlilik açısından genişlemesinin yanı sıra girdiğiniz yeni grupların sizin ileriye dönük hedef ve ideallerinizin gerçekleştirilmesi açısından fırsatlar sağlayabileceğini unutmayın. Ayrıca bu sene genel olarak sağlıklı, kendinizi ruhsal ve duygusal açıdan güçlü hissedeceğiniz bir sene olacaktır. Özellikle kişisel gelişim konularına ilginiz artabilir, seçeceğiniz bir konuda eğitim almak isteyebilirsiniz.
KENDİNİZ İLE İLGİLİ ÇALIŞMA ZAMANLARI: Bu yıl ay Yengeç burcunda olduğu günlerde kendinizle ilgili öncelikle bu yılın konuları olan aile ve öfkenizi kontrol altına alma çalışmalar yapabilirsiniz.(meditasyon, yoga, niyet çalışmaları v.s)
8-9 Ocak, 4-5 Şubat, 2-3-4 Mart, 30-31 Mart, 26-27 Nisan, 23-24 Mayıs, 20-21 Haziran sizin için en önemli tarih burcunuzda yeni ay gerçekleşiyor. Bu yıldan beklentilerinizi ve niyetlerinizi bir kâğıda yazarak bütün sene saklayabilirsiniz. 17-18 Temmuz sizin için önemli bir tarih burcunuzda karanlık ay gerçekleşiyor Bu sene sizi en çok zorlayacak olan ailenizle ve öfke konularında yaşadığınız zorluklara son vermek bu yaşadıklarınızı bitirmek ve dönüştürmek için güzel bir tarih. 13-14-15 Ağustos, 10-11 Eylül, 7-8 Ekim, 3-4-5 Kasım, 30 Kasım, 28-29 Aralık bu tarihler önemli burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor.
Bu günlerde en çok yapmanız gereken meditasyon Öfkeyi dönüştürmekle ilgili meditasyonlardır.
2012 Yengeç burçları için onaylamalar.
-Aile ilgili iletişimlerim sağlıklı ve güzel.
-İnsanlara sevgi ile bakmayı seçiyorum.
-Öfkemi sevgiye çevirmek bana mutluluk veriyor.
-Öfkemi sevgiye dönüştürmeyi seçiyorum.
-Ailem bana huzur ve mutluluk veriyor.
-Aile bireyleri ile huzurlu ve mutlu ilişki içinde olmayı seçiyorum.
-Öfkemin sebebini biliyor ve ona sevgi ile bakıyorum.
 
Bu yazı Astroloji, Astrolojik açıdan 2012 için kişisel gelişim çalışmaları kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>