10 Nisan 2012

Ay Bizleri bu gün nasıl etkiliyor? Bugün Ay Yay burcunda küçülme fazında. Kendimizi umutlu ve mutlu hissedeceğimiz bir gündeyiz. İyimser yanımız ön planda olacak. Bu gün ilişkilerimize de yansıyacak. Tüm ilişkilerimize iyimser duygularımızı gösterebileceğimiz bir gündeyiz. Dargın olduğumuz insanlarla bu gün iyi duygular besleyip barışabiliriz. İş hayatında iyimserliğimiz ön planda olacak. İş arkadaşlarımızla olumlu bir gün geçirebiliriz. İş hayatında olumlu beklentilerin olduğu bu gün patronlarımızla konuşabiliriz. Olumlu sonuçlar alabiliriz.
Bu gün kendimizle ilgili çalışma konularımız. Her türlü baskı yaratacak olayı ortadan kaldırmak için çalışabiliriz. Bize baskı kurmaya çalışan kişilerle bugün konuşabiliriz. Kendimizle ilgili değiştirmek istediğimiz tembellik sorumsuzluk gibi davranışlarımıza çalışabiliriz.
Burada çalışmaktan kastımız seçtiğimiz konuya odaklanarak farkındalığımızı artırmaktır. Bunun için meditasyon ve onaylama cümlelerinden yararlanabilirsiniz.
Günün rengi :
Mavi. Gün içinde herhangi bir mavi objeyi gözünüzün önünde bulundurabilir ya da mavi bir giysi ya da aksesuar kullanabilirsiniz.
Meditasyon:
Bugün için en uygun meditasyon Bolluk Bereket Meditasyonu
Yay ateş elementini temsil ettiği için meditasyonlarınızda mumu eksik etmeyin. Meditasyonu yapma fırsatınız olmasa bile mum yakarak, ateş elementini hayatınıza çekmeniz mümkün olacaktır.
Onaylamalar (Afirmasyonlar) :
Bu onaylamaları bugün içinde defalarca tekrarlayın.
-Bu hayatta yaşamaktan zevk alıyorum
-Bu dünya benim evim
-Hayatımda hiçbir baskı kalmadı
- Kendi hayatımın efendisiyim
-Sonsuz sabra sahibim
- Tüm güzellikleri hayatıma sevgi ile çekiyorum
-Kendime baskı kurmaya müsade etmiyorum
-Tüm güzellikler hayatıma akıyor.
-Yeni başlangıçları hayatıma çekiyorum
Sağlık ve Beslenme:
Yay bel, baldır ve omurgayı temsil ettiği için bu organları destekleyici ve kuvvetlendirici hareketler yapabilirsiniz. Bugün protein destekli gıdalar tüketmek gerekir fakat sindirim problemi yaşayanlar bugün proteinden uzak durmaları gerekir. Pırasa yemeği bu gün için önemli bir gıdadır, bağ dokusunu tekrar yapılandırdığı için çok faydalıdır.
Bel omurga ve bacaklar için doktora gitmek ya da bu bölgelere şifa uygulamak bugün çok yaralı olacak
Günün Çayı:
Melisa çayı

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>