7 Ağustos 2012

Ay Bizleri bu gün nasıl etkiliyor? Bugün Ay Koç burcunda küçülme fazında: Bu gün Venüs gezegeni Yengeç burcuna geçiş yapıyor. İlişkiler daha ciddi boyutlara ulaşabilir. Evlilik için adım atılabilir.Motivasyonumuzun yüksek olduğu bir gündeyiz. Ödemellerinizle ilgili endişelenebilirsiniz takıntı yapabiliriz. Parasal konulardan uzak durmaya gayret ederseniz akşama doğru çözümler gelecek.. Bu gün kendimizi değiştirmek için yüksek bir enerji hissedebiliriz, insanların bizi fark etmelerini isteyebiliriz, . Bu gün yeni insanlarla tanışabiliriz. Bu dönemde tanışmalar çok uzun vadeli olmayacaktır. İş hayatında bu gün satış ve pazarlamayla ilgili verim sağlanabilir. Etrafımızda inatçı insanlarla karşılaşabiliriz. Onlara anlayışla yaklaşırsak bu günü çok daha rahat atlatırız. Baş ağrısına uygun bir gündeyiz. Baskı yaratan duygularımızın farkına varıp onları değiştirebiliriz..
Bu gün kendimizle ilgili çalışma konularımız. Ulaşmak istediğimiz hedeflerimize, üstesinden gelmek istediğimiz konularımıza, proje olarak başlatmak istediğimiz konulara, özgürlüğümüzü kısıtlayan her türlü kişi ve olaylara, sabırsızlık yaptığımız her olaya, liderlik yapmak istediğimiz her türlü olaya çalışırsak çok etkili olacaktır.
Burada çalışmaktan kastımız seçtiğimiz konuya odaklanarak farkındalığımızı artırmaktır. Bunun için meditasyon ve onaylama cümlelerinden yararlanabilirsiniz
Günün rengi :
Kırmızı. Gün içinde herhangi bir kırmızı objeyi gözünüzün önünde bulundurabilir ya da kırmızı bir giysi ya da aksesuar kullanabilirsiniz.
Meditasyon:
Bu gün için en uygun meditasyon Öfkeyi dönüştürme meditasyonudur.
Koç ateş elementini temsil ettiği için meditasyonlarınızda mumu eksik etmeyin. Meditasyonu yapma fırsatınız olmasa bile mum yakarak, ateş elementini hayatınıza çekmeniz mümkün olacaktır.
Onaylamalar (Afirmasyonlar) :
Bu onaylamaları bugün içinde defalarca tekralayın.
- Beni zorlayan her türlü olayı sonlandırıyorum.
- Baskıda hissetiğim ………. duygumu hayatımdan çıkarıyorum.
- Hayata sevecen gözlerle bakıyorum.
- Her türlü konuya sabırla yaklaşıyorum.
- Enerjimi doğru kullanmayı seçiyorum.
- Beni zorlayan, ilerlememi engelleyen ……… duygumu ortadan kaldırıyorum.
Sağlık ve Beslenme:
Bugün başla ilgili tüm ağrılar artabilir (Migren, göz ağrısı, sinüsler gibi). Bu nedenle beslenmemize dikkat etmemiz gerekir. Kahve, çikolata, alkol (kırmızı şarap) tüketimi yapmayın.
Bugün içinde A vitamini almanız baş bölgesi ağrıları özellikle gözün kuvvetlenmesi için çok faydalı olacaktır. Harici vitamin almak yerine, bitkileri tercih ediyorsanız her türlü yeşil bitki ve renkli köklerde (havuç), hayvansal yağların sarılarında (tereyağı, yumurta sarısı) tüketebilirsiniz. A vitamini yağda çözündüğü için bitkileri tüketirken bir parça yağ ilave etmeyi unutmayınız.
Günün Çayı:
Eşit miktarda şerbetçiotu, lavanta ve melisa çayı demlenip gün içinde içilebilir.

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>