16 Eylül 2012

Ay Bizleri bu gün nasıl etkiliyor? Bugün sabah saatlerinde ay Başak burcunda Yeni ay fazında. Türkiye saati ile 05:11 de yeni ay gerçekleşiyor. Bu saatte yada gün içinde istediğiniz bir zaman Yeni başlangıçlara niyet etmek için uygun bir zaman. Yeni yapmak istediklerinizi bir kağıda yazarak Dolunaya kadar saklayabilirsiniz. 
Bu gün Ay öğle saatlerinde Terazi burcunda büyüme fazında: Bu gün ikili ilişkileriniz ön planda olacak ilişkilere dikkat etmemiz gerekir çok hassa olacağımız için beklenmedik problemler yaşayabiliriz. Bu günü atlatıncaya kadar ikili ilişkilerinizde alınganlık yapmayın. İş hayatında da bu durum söz konusu toplantılarda biraz gerginlik yaşabilirsiniz. Onun için toplantılarınızdan uzak durmanızda yarar var. Çok mecbur kalırsanız tartışmaya girmemenizde yarar var.
Bu gün kendimizle ilgili çalışma konularımız. Bu gün yeni ay olduğundan dolayı yeni yapmak istediğiniz başlangıçlara odaklanabilirsiniz. Kendinize şu soruları sorabilirsiniz. -Bu başlangıçları ne için istiyorum? -Yenilikler hayatımda gerçekleşirse bende ne gibi değişiklikler olcak? -Niyetlerimin gerçekleşmesi için hedefim ne olabilir? -Niyetlerim gerçekleşirse bende hangi duygular uyanacak kendimi nasıl hissedeceğim?
 Bu sorulara dürüstce cevap verirseniz yeni niyetlerinize o kadar çabuk ulaşırsınız..

Günün rengi :

Beyaz Gün içinde herhangi bir beyaz objeyi gözünüzün önünde bulundurabilir ya da beyaz bir giysi ya da aksesuar kullanabilirsiniz.
Meditasyon:
Bugün yeni ay olduğundan dolayı Yeni başlangıçlar için meditasyon yapabilirsiniz.
Terazi hava elementini temsil ettiği için meditasyonlarınızda tütsü kullanmanız iyi olacaktır. Meditasyonu yapma fırsatınız olmasa bile gün içinde tütsü yakabilirsiniz.
Onaylamalar (Afirmasyonlar) :
Bu onaylamaları bugün içinde defalarca tekralayın.
-Yeni başlangıçlara hazırım
-Kendime güveniyorum
-İlişkilerim dengeli ve güzel
-Kendi iç güzelliğimle barış içindeyim
-Olayların akışını kabul ediyorum
-Yeni başlangıçları hayatıma özgürce çekiyorum.
-Kendi güzelliğimi etrafıma yansıtıyorum
-Dengeli ilişkileri hayatıma çekiyorum
Sağlık ve Beslenme:
Bugün böbreklere yardımcı olmak için özellikle bol su içmek gerekir. Az yağlı gıdaları tercih edin. Özellikle bu gün enginar ve karnabahar yemeniz gerekiyor.
Günün Çayı
Böbreklerin daha iyi çalışması için ve idrar yollarına yardımcı olması için 3 bardak suda bir demet maydanozu haşlayın süzün ve gün içinde devamlı için.

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>