19 Eylül 2012

Ay Bizleri bu gün nasıl etkiliyor? Bugün Ay akrep burcunda büyüme fazında: Bu gün tutkularımız daha çok ön planda olacak odak noktamız tek bir konuya odaklı olacak. Eğer ilişkimiz varsa tek odak noktamız ilişkilerimiz olacak. Eğer bir ilişkimiz yoksa geçmiş ilişkilerimize takılabiliriz. O ilişkiyi arayabilirsiniz dikkatli olmanızda yarar var bu konu sizi yanıltabilir. İş hayatınızda çok güçlü konsatre olduğunuz bir gün bol bol iş yapabilirsiniz geçmişte yarım kalan işleri bu gün bitirebilirsiniz. İş hayatında ihtiras duygunuz ön planda olabilir. Dikkatli olmanızda yarar var. Bu gece rüyalar çok etkili olabilir. Mutlaka rüyalarınızı not edin..
Bu gün kendimizle ilgili çalışma konularımız. Dönüşüm bugünün anahtar kelimesidir. Kendi gölge taraflarımızla yüzleşmek için ideal bir gündür. Kendi kişiliğimizle ilgili değiştirmek, dönüştürmek istediğiniz her türlü konuyla ilgili çalışabilirsiniz.
Burada çalışmaktan kastımız seçtiğimiz konuya odaklanarak farkındalığımızı artırmaktır. Bunun için meditasyon ve onaylama cümlelerinden yararlanabilirsiniz
Günün rengi :
Yeşil/mavi arası turkuaz. Gün içinde herhangi bir turkuaz rengini gözünüzün önünde bulundurabilir ya da turkuaz bir giysi ya da aksesuar kullanabilirsiniz.
Meditasyon:
Bu gün için en uygun meditasyon Korkuyu Yok etme Meditasyonudur
Akrep su elementini temsil ettiği için meditasyonlarınızda bir kase bulundurmanız iyi olacaktır. Meditasyonu yapma fırsatınız olmasa bile gün içinde masanızda su bulundurun.
Onaylamalar (Afirmasyonlar) :
Bu onaylamaları bugün içinde defalarca tekralayın.
-İç gizemimle bütünleşmeyi seviyorum
-Ruhumu seviyorum ve ruhumla barış içinde yaşıyorum.
-Cinselliğimi seviyor ve barış içinde yaşıyorum
-Cinselliğimi en iyi şekilde yaşamayı hak ediyorum
-Kendime güveniyorum ve barış içinde yaşıyorum
-Güvenli insanları hayatıma çekiyorum
-Ruhumun ihtiyacını her an karşılıyorum
Sağlık ve Beslenme:
Bugün özellikle hamilelerin çok daha dikkatli olmaları lazımdır. Cinsel organlar ve idrar yolları bugün hassas olacağı için kendinizi üşütmemeye dikkat edin.
Karbonhidrat yönünden zengin yiyecekler patates, ekmek ve buğday tüketin Ayrıca yeşil yapraklı bitkileri tercih etmenizde fayda vardır. Bugün mercimek yemeği sizin için çok sağlıklı olacak.
Günün Çayı:
Bir tutam rezene ve 1 tutam kurutulmuş yaban mersini kaynatıp gün içinde istediğiniz kadar içebilirsiniz.

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>