1 Ocak 2013

Ay Bizleri bu gün nasıl etkiliyor? Bugün ay Aslan burcunda küçülme fazında. 2013 yılının ilk günü  İkili ilişkilerimiz de daha ön planda olduğumuz bir gün partnerimizle daha rahat anlaşacağız, Bu gün ikili ilişkilerinizde biraz pohpohlanmak ihtiyacı hissedeceğiz. Kendi kıymetimizi bilmemiz gerekecek. Göz önünde olmaktan hoşlanacağımız bir gün. Sabırsız davranışlarda bulunabiliriz, bu yüzden kendimizi biraz mutsuz hissedebiliriz. Bu gün kalbinizi ve dolaşım sisteminizi yoracak her türlü haraketlerden uzak durmamızda yarar var. İlişki ile ilgili geçmiş yaşananlar aklımıza gelebilir.
Bu gün kendimizle ilgili çalışma konularımız. Hayatımızda yeni bir olayı yaratmamıza engel olan kişi ve olayları hayatımızdan çıkarmaya ve kişiliğimize zarar veren hükmedici, bencil , inatçı, sabit fikirlilik, fazla kontrolcü yapımızı kontrol altına almak için çalışabiliriz.
Burada çalışmaktan kastımız seçtiğimiz konuya odaklanarak farkındalığımızı artırmaktır. Bunun için meditasyon ve onaylama cümlelerinden yararlanabilirsiniz
Günün rengi:
Altın-Sarı. Gün içinde herhangi bir sarı objeyi gözünüzün önünde bulundurabilir. Sarı bir giysi ya da aksesuar kullanabilirsiniz.
Meditasyon:
Bu gün için en uygun meditasyon İçimizdeki çocuğu bulma meditasyonudur
Aslan ateş elementini temsil ettiği için meditasyonlarınızda bir mum yakmanız iyi olacaktır. Meditasyon yapma fırsatınız olmasa bile gün içinde masanızda bir mum yakın.
Onaylamalar (Afirmasyonlar) :
Bu onaylamaları bugün içinde defalarca tekrarlayın.
- Gizli kalmış yeteneklerim açığa çıkıyor.
- Yeteneklerimi kabul ediyorum ve onaylıyorum.
- Her an yetenekleri hayatıma çekiyorum.
- Kimsenin beni bastırmasına müsaade etmiyorum.
- İç potansiyelim her gün çoğalarak açığa çıkıyor.
- Mutluluk ve huzurla hayatımda yenilik yapmayı seviyorum.
- Sevgi ile her olayı kabulleniyorum.
Sağlık ve Beslenme:
Bu gün aşırıya kaçmadan yapılan spor çok faydalıdır, kalbi yormaktan kaçınmak gerekir. Bugün kalple ilgili operasyondan uzak durmak gerekir. Protein ihtiyacı bugün bedene çok yararlı olacaktır. Yeşil yapraklı bitkileri tercih etmenizde fayda vardır. Bugün bol bol su tüketin.
Günün Çayı:
Bir tutam rezene, defne yaprağı, birkaç tane karanfil demlenir çay olarak soğuk yada sıcak içilir.

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>