30 Ocak 2013

Ay Bizleri bu gün nasıl etkiliyor? Bugün Ay Başak burcunda küçülme fazında olacak: Duygulardan biraz yoksun olacağımız bir gündeyiz. Daha çok mantığımız ön planda olacak. Her yaşadığımız olaya mantık çerçevesinde bakacağız. Başkalarının duygusal olarak verecekleri tepkilere sert çıkışlar yapacağız. Bu gece sezgilerimiz çok güçlü olabilir haytımızı gözden geçirmek için gökyüzü bize şans tanıyor. Bu gün evimizle ilgilenmek bize keyif verecek..Evimize eşya almak ve evimizi düzenlemek için yaratıcı fikirler oluşabilir.
Bu gün kendimizle ilgili çalışma konularımız. Evimizle ilgili her türlü temizlik ve düzenleme bugün yapılırsa çok kolay ve rahat bir düzenleme yapılır. Bize zarar veren mükemmeliyetçi, takıntılı, aşırı titiz, detaycı yapımızı değiştirmeye uygun bir gündeyiz. İşimizde bize zarar veren kişilerle konuşup problemleri halledebiliriz. Başak burcu şifayı temsil ettiği için hastalıkların şifalanması için çalışabiliriz.
Burada çalışmaktan kastımız seçtiğimiz konuya odaklanarak farkındalığımızı artırmaktır. Bunun için meditasyon ve onaylama cümlelerinden yararlanabilirsiniz
Günün rengi :
Sarı-Yeşil. Gün içinde herhangi bir sarı-yeşil objeyi gözünüzün önünde bulundurabilir ya da sarı-yeşil bir giysi ya da aksesuar kullanabilirsiniz.
Meditasyon:
Başak burcu şifayı temsil ettiği için, bu gün için en uygun meditasyon Sifa Meditasyonu dur.
Başak toprak elementini temsil ettiği için meditasyonlarınızda bir kase kaya tuzunu eksik etmeyin. Meditasyonu yapma fırsatınız olmasa bile kaya tuzunu masanıza (yemek için değil) koyun.
Onaylamalar (Afirmasyonlar) :
Bu onaylamaları bugün içinde defalarca tekralayın.
- İşimi ve iş arkadaşlarımı seviyorum
- İş arkadaşlarımla iletişimim her gün düzeliyor
- Evimi seviyorum
- Evimde yaşamaktan mutluyum
- Evim bana mutluluk ve huzur veriyor
- Evime vakit harcamayı seviyorum
Sağlık ve Beslenme:
Başak burcu bağışıklık sistemini temsil ettiği için bağışıklık sistemini güçlendirmek için bu gün çiğ sebze ve meyve suları içmek (mevsimine göre) çok yaralı olacaktır. Bağırsaklar ve sindirim sistemi bu günlerde hassas olurlar onun için hazmı zor olan gıdalardan uzak durmak gerekir. Bu gün tuz ihtiyacı biraz artar yüksek tansiyon hastası olanlar bugüne dikkat etmelidirler.
Günün Çayı:
Bağışıklığı güçlendirici bir çay: Bir tutam ısırgan otu, bir tutam hindi bağ kökü, bir tutam deve dikeni, bir tutam dulavrat kökü kaynayan yarım litre suya atılır 5 dk kaynatılır, soğuk veya sıcak bütün gün içilir.

 
Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>