4 Ocak 2013

Ay Bizleri bu gün nasıl etkiliyor? Ay terazi burcunda küçülme fazında: Bu gün ikili ilişkileriniz ön planda olacak ilişkilere dikkat etmemiz gerekir çok hassa olacağımız için beklenmedik problemler yaşayabiliriz. Bu günü atlatıncaya kadar ikili ilişkilerinizde alınganlık yapmayın. Çok mecbur kalırsanız tartışmaya girmemenizde yarar var.
Bu gün kendimizle ilgili çalışma konularımız. Ortaklarınızın ve eşinizin sizinle olan ilişkilerindeki tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmak, düzenli ve dengeli bir ilişkiye giremiyorsanız buna sebep olan duygularınızı değiştirmek, özellikle kararsızlıklarınızı değiştirmek için çalışabilirsiniz. Kararsızlık yaptığınız her durumu düşünüp farkına vararak değiştirebilirsiniz. Bugün ilişkide zorluk çektiğimiz kişileri yaşamınızdan çıkarabilirsiniz..
Burada çalışmaktan kastımız seçtiğimiz konuya odaklanarak farkındalığımızı artırmaktır. Bunun için meditasyon ve onaylama cümlelerinden yararlanabilirsiniz

Günün rengi :

Sarı-Yeşil. Gün içinde herhangi bir sarı-yeşil objeyi gözünüzün önünde bulundurabilir ya da sarı-yeşil bir giysi ya da aksesuar kullanabilirsiniz.
Meditasyon:
Terazi burcu ilişkileri temsil ettiği için, İlişkiyi hayatımıza çekme Meditasyonu uygun dur.
Terazi hava elementini temsil ettiği için meditasyonlarınızda tütsü kullanmanız iyi olacaktır. Meditasyonu yapma fırsatınız olmasa bile gün içinde tütsü yakabilirsiniz.
Onaylamalar (Afirmasyonlar) :
Bu onaylamaları bugün içinde defalarca tekralayın.
-Kendime güveniyorum
-İlişkilerim dengeli ve güzel
-Kendi iç güzelliğimle barış içindeyim
-Olayların akışını kabul ediyorum
-Eşimle olan ilişkim her geçen gün çok daha iyi oluyor
-Kendi güzelliğimi etrafıma yansıtıyorum
-Dengeli ilişkileri hayatıma çekiyorum
Sağlık ve Beslenme:
Bugün böbrekler ve idrar yollarındaki her türlü rahatsızlık için doktora gitmek ve hastalığı sonlandırmak için uygun bir gün. Bol bol su içmek bu gün için çok önemlidir. Bugün basenler ve üst bacak için yapacağınız egzersizler her günkünden daha etkili olacaktır. Bu gün diyete başlamak için uygun bir gündür..
Günün Çayı
Böbreklerin daha iyi çalışması için ve idrar yollarına yardımcı olması için 3 bardak suda bir demet maydanozu haşlayın süzün ve gün içinde devamlı için.

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>