Toltek Dönüşüm Yolu

Değişim, hayatın temelidir.
Değişimi kucaklayan kazanır… ve özgürleşir.
Değişim süreci varlığımızın tüm boyutlarında gerçekleştiği takdirde dönüşüm yaşayabiliriz.
Toltek Dönüşüm Yolu bize değişim ve dönüşüm süreçlerimizin farklı boyutlarını temsil eden dört elementin işlevlerine uygun olarak gerçekleşmesi doğrultusunda yol gösteriyor.
Dört elementin her biri -hava, ateş, su ve toprak- bu dönüşüm sürecinde farklı işlevlere sahiptir:
Hava, zihinsel yapımızı temsil eder; etrafımızdaki negatiflikten vazgeçip yüzeyin hemen altındaki sevgi ve şükrana odaklandığımızda algı açıklığı kazandırır.
Ateş, enerji yapımızı temsil eder; artık işimize yaramayan anlaşmaları, davranış ve inançları temizleme fırsatı verir, böylece yeni ve yararlı bağlantılara yer açmamızı sağlar.
Su, duygusal yapımızı temsil eder; yeni şeylere, insanlara ve deneyimlere açılmaya teşvik ederken hayatın getirdiklerini zarafetle kabul etmemize yardımcı olur.
Toprak, fiziksel yapımızı temsil eder; kendimizi beslememizi sağlarken güzellik ve sağlık getirir.
Düşlerinizdeki yaşamı yaratmada kadim bilgelik ile çağdaş uygulamaların güzel bir harmanı olan bu kitap kendi özünüze Toltek Yolundan ulaşmanızı sağlayacaktır.
Toltek Dönüşüm Yolu istediğiniz hayatın inşasında adım adım farkındalık, enerji ve cesaret kazanmanızda size yol gösterecektir

Yazar: Heatherash Amara
Yayınevi: Kuraldışı Yayıncılık
Çevirmen: Seda Toksoy
Sayfa sayısı: 152
ISBN: 9789752752245
Basım tarihi: Mart 2013
Kategori: Paganizm / Şamanizm

Satın almak için:
Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>