Ay Boşlukta

AY BOŞLUKTA

Ay burçlar kuşağında hareketini 28-29 gün arasında tamamlar. Her burçta da yaklaşık olarak 2-2,5 gün kalır. Ay bir burçtan bir diğer burca geçerken açısız kalır ve diğer gezegenlerle ilişki kuramaz. Ayın bu açı kuramaması halini AY BOŞLUKTA olarak adlandırılır.

Ayın boşlukta kalması her zaman (gece, gündüz, sabah, öğlen) gerçekleşir. Ayın boşlukta olduğu dönemler burç değiştirmeye hazırlandığı günlerde gerçekleşir. Ayın boşlukta olduğu zamanın bilinmesi yapacağımız programların daha iyi ve yolunda olması açısından önem taşır.

Ay boşluktayken biz de kendimizi boşlukta hissedebiliriz. Bu zaman içerisinde kafa karışıklığı olabilir. Aynı zaman da belli bir konuya odaklanma güçlüğü çekebiliriz. Bu sebeple hatalı ve yanlış kararlar alabiliriz.

En iyisi ay boşlukta iken önemli işleri ertelemek ve rutin işlerle uğraşıp, dinlenmektir.

AY BOŞLUKTAYKEN NE YAPMAMALI:

-Yeni başlangıçlar

-Önemli görüşmeler, toplantılar

-Sözleşme imzalamak

-Yeni bir şey satın almak

-Önemli telefon görüşmesi ya da e-posta göndermek, yapılmaması gereken işlerdir.

AY BOŞLUKTA NE YAPMALI:

Ay boşluktayken rutin işlerimizi yapmak, enerji tazelemek açısından da uygundur. Yine bu dönem konsantrasyon ve dikkat gerektirmeyen işler açısından da uygundur.

-Meditasyon yapmak, dua etmek

-Uyku ve dinlenme

-Dolap, ev içi işleri düzene koyma

-Arkadaşlarla buluşma

-Yürüyüşler yapılması, en uygun işlerdir.

Elvan Şarman Sayan

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>