Kariyer Koçluğu

İş yaşamında kariyer her zaman için bir “ kaosun “ içindedir. Bir kenarda yazılı bir “ kariyer planı “ olması kaos tehlikesini azaltmak içindir ama kaosa engel olamaz. Büyük bir bankada ve yönetici konumunda olmanız yada yabancı sermayeli bir şirkette güzel bir kadroda olmanız, yapılacak olan  bir küçülmede sizi ne kurtarır ne de yardımcı olur.
Kariyeriniz, bir yanda karakteriniz, bir yanda insan ilişkileri becerilerinize bağlıyken, çalıştığınız yer, genel iş ortamı, ulusal veya uluslar arası ekonomi gibi bireysel kontrolünüzde olmayan etmenlere de bağlıdır.
Kariyer denizinde bir yol haritanız olmalıdır ancak “ dümeniniz “ tutacak olan, haritanız değil,
“ sizsinizdir “.
Kariyer koçluğu iş yaşamınızda “ kendi dümeninizi kendinizin “ tutabilmesi için gerekli olan yöntem ve becerileridir.
Dümenini bir başkası veya başkalarının tuttuğu bir gemide, ancak “ yolcu “ olabilirsiniz.
Kariyer koçluğu, küçükte olsa, kendi teknenizin dümenini tutabilmenizi sağlar.
Kariyer koçluğu, kendi dümenini tutmayı amaçlayan herkes için kağıt üstündeki dümen nasıl tutulur yönergelerini değil “ denizi “ göstermek, anlamlandırmak, deneyimlendirmek için tasarlanmıştır.
DAHA GENİŞ BİLGİ ALMAK VE KARİYERİNİZDE DAHA EMİN ADIMLARLA İLERLİYEBİLMEK İÇİN EĞİTİMLERİMİZE KATILMAK İSTERSENİZ LÜTFEN BİZE ULAŞIN.

Adınız Soyadınız (gerekli)

E-mail (mail adresinizi girin)

Mesajınız

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yoruma kapalı.