Haftalık Maya Astroloji Yorumuları

Kamış, Rehberlik Trekanası, 7 – 19 Şubat 2014

Maya’da Kamış veya Sopa, ailenin ve yuvanın rehber ışığını sembolize eder. Bu 13 güne başlarken hayatımızda neyin gerçekten önemli olduğunu kendimize hatırlatalım. Kariyer? Şöhret? Finansal veya profesyonel başarı? Yoksa her zaman yanımızda olmalarına alışık olduğumuz için pek önemsemediğimiz, bize en yakın insanlar mı?

Uzun bir iş gününden sonra eve geldiğinizde sizi heyecanla karşılayan, koşulsuz bir şekilde seven masum çocuklarınızı takdir etmeyi giderek unuttunuz. Neden? Onların bu heyecanına karşılık vermeyip sürekli olarak ihmal ettiğinizde, bir gün artık heyecanları körelecektir. Buna şaşırıyor musunuz?

Her şey yolundayken bize en yakın olan insanları pek önemsemeyiz. Onlardan gelen sevgi ve desteği en sonunda fark ettiğimizde artık çok geç olacak.

Diğer taraftan, eğer yuvamız ve ailemiz bize rahat nefes aldırmıyorsa, bizi etkilemeye veya kontrol etmeye çalışıyorsa, kendimize ait duygusal ve ruhsal alanımızı onlardan talep etmeliyiz. Neyse ki, bu madalyonun iki yüzü aynı anda varolabilir. Hem ailemizle sevgi alışverişi içinde olabilir hem de kendi alanımıza sahip olabiliriz. Ancak buna ulaşmak farkındalık, disiplin, adanmışlık ve tabi ki çok ama çok sevgi gerektirir.

Her zaman olduğu gibi, buradaki esas mesele dengeyi bulmaktır. Kendinize ve etrafınızdakilere eşit derecede saygı duyun ve karşılığında saygı talep edin.

Bu 13 günün gündeminde cesaret bulmak ve maceralara atılmak var. Zihninizi ve etrafınızdaki dünyayı keşfedin. Çamura saplı bir değnek olmayın, ayağa kalkın hayata atılın!

Uyanık olmak, Kamış’ın diğer bir anlamıdır. Önce kendi zihninizi keşfetmeden UYANAMAZ ve yeni bir bilinçlenmeyi kucaklayamazsınız.

Maya burcunuz Kamış ise bu trekana sizin için ayrıca önem taşıyor. Kendi potansiyelinizi daha iyi keşfedip kullanabileceğiniz ve önemli dönüşümlerden geçebileceğiniz bir dönemdesiniz.

Peki siz Maya burcunuzu biliyor musunuz?

www.mayaburcum.com ile bulmak artık çok kolay.

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yoruma kapalı.