Ay Takvimi

Aralık Ayı Ay Takvimi

AYIN EVRELERİNE GÖRE BURÇ GÜNLERİNDEKİ ÇALIŞMALAR

Hangi Gün hangi çalışmayı yapacağınızı öğrenmek için Ay Takviminde günün üstüne tıklayın.

 

Bu yazı Ana Sayfa kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Ay Takvimi için 4 cevap

  1. Ela der ki:

    Ben, ayın evrelerine göre burç günlerindeki çalışmaları da çok sevdim. Hatta bugün ilk çalışmayı yaptım ve şu an boynumdaki yeşil kolyeme bakıp gülümsüyorum. Her gün ki olmazsa olmazlarım listesine ekledim bile çoktan… Sabahları evden çıkmadan önce bugün ne giyiyorum?, ne takıyorum? derdim yok artık:) Yaşasın…Hem eğlenceli, hem de inandığım ışıklı yolumun yeni pırıltısı olacak bu takvim bana…Ve eminim inanan herkese…Bekicimmmm, sana bir teşekkür daha yolluyorum… yakala…:)

  2. Bekibisa der ki:

    Yakaladım Elacım:)) Süpersin canım ben sizin daha çok bilgi sahibi olabilmeniz için bu bölümü açtım.
    Elacım Eğer gerçekten burada söylenenleri yaparsan evrenin döngüleri ile otomatik yaşamaya başlıyacaksın bu durumda senin hayatında başka açılımlar yapacak:)))
    SEVGİ VE IŞIK HAYATINDAN HİÇ EKSİK OLMASIN….

  3. sıdıka sevi der ki:

    8 yaşında oğlum var ve çok sinirli, ayrılma korkuları var, halsiz ve yorgun. Beki Hanım hangi meditasyonları yapabilirim acaba. Sitenizle yeni tanıştım umarım bana ve çevreme de şifa olur paylaştıklarınız. Sevgiyle kalın…

  4. Bekibisa der ki:

    Merhaba Sıdıka Hanım
    Şifa meditasyonunu 21 gün hiç ara vermeden tekrarlarsanız faydasını görürsünüz.
    Sevgiler
    Beki

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>